Bereikbaarheid KNAF Federatiebureau donderdag 12 december

Vanwege de drukte rondom de Autocross regio licentiedag is het KNAF federatiebureau op donderdag 12 december vanaf 12.00 slecht bereikbaar en vanaf 15.00 zal het federatiebureau gesloten zijn. Mocht u vragen hebben dan kunt u het beste deze per mail richten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deze mail proberen wij dan zo spoedig mogelijk te beantwoorden. 

Wij bedanken u voor uw begrip. 

Internationaal kartevenement komt naar Nederlandse bodem

De Nederlandse karting organisatie onder leiding van Gaby van de Burgt gaat in 2020 een internationaal kartevenement in de vorm van het Rotax MAX Challenge Grand Festival organiseren. Het evenement wordt gehouden op Circuit de Landsard in Eindhoven voor de klassen Rotax Micro MAX en Rotax Mini MAX. 

Kalender 2020: inschrijving NK HTGT geopend!

De nieuwe kalender voor het NK HTGT is klaar en brengt ons in 2020 naar Hockenheim, het vernieuwde Formule 1 circuit Zandvoort, Spa-Francorchamps, Zolder, Assen en Le Mans. In elk evenement hebben we natuurlijk een kwalificatie en meestal twee races, alleen op Spa-Francorchamps rijden we een 61 minuten race. Net als vorig jaar kost de package deal voor het hele seizoen € 3.150 en incidentele deelname kost € 795 per evenement. Hieronder vind je de kalender en alle informatie over de inschrijving en het NK HTGT. In 2020 wordt het NK HTGT genereus gesponsord door Nolte Küchen (hoofdsponsor) en Gamma (evenementsponsor Gamma Racing Day).

Kartscholen.nl presenteert kartschool Adventure Eefde, Karting Eefde

Vol trots mogen we aankondiging dat Kartscholen.nl een nieuwe afdeling in Noord-Oost Nederland heeft; Adventure Eefde – Karting Eefde
Het super enthousiaste jonge team staat voor u klaar om u op de prachtige en uitdagende outdoor baan in Eefde de fijne kneepjes van het kartracen bij te brengen en samen met u het maximum uit uw talent te halen.
Er wordt u een complete raceopleiding voor alle leeftijden aangeboden. Een kartcursus van twee dagen volg je elders, een complete KNAF gecertificeerde race opleiding van A-Z volg je bij Kartscholen.nl.

Nederlandse Rallycross Vereniging 50 jaar en springlevend

Deze maand, november 2019, is het precies 50 jaar geleden dat de Nederlandse Rallycross Vereniging werd opgericht. Rallycross en de rallycrossvereniging zijn springlevend, ondanks alle discussies over het Eurocircuit, de thuisbasis van de NRV. Nog altijd beleven vele tientallen teams en talrijke fans in ons land veel plezier aan deze tak van autosport, die officieel is erkend door de FIA en een eigen sectie heeft binnen de KNAF.