GK4 KART SERIES (GK4) 2019 Event 5 Emmen

Op zaterdag 7 september gaan we voor race 5 van de BEKC Endurance Karting 4Teams naar Circuit Pottendijk in Emmen. Het betreft een 2-uursrace van het officieel KNAF Nederlands-Belgisch Club Kampioenschap Endurance Karting.
Inschrijven kan via www.gk4kartseries.com.
De link: https://www.gk4kartseries.com/inschrijven/

Contactpersoon
Onze wedstrijdsecretaris, Mevr. Lidia Filius, is in het raceweekeinde uw contactpersoon richting organisatie en wedstrijdleiding. Lidia zal uw vragen en opmerkingen inventariseren en zo nodig terugkoppelen.

Extra Trainingen

Info en tijdschema extra trainingen staan vermeld op de website van Circuit Pottendijk; http://www.pottendijk.nl/trainingen/karting/
- Woensdag, donderdag, vrijdag, van 10.00 uur tot 17.00 uur;
- Zaterdagen en zondagen van 10:00 tot 18:00 uur.
Het tijdschema training vrijdag 6 september is in te zien via de link: https://www.pottendijk.nl/agenda-2/vrijdag-6-september-2019/

Banden
- Banden, zowel slick als regen, worden uitsluitend op bestelling geleverd door DFK Antwerpen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
- Er mag niet met eigen banden worden gereden.
- Vergeet u aub niet om uw banden tijdig te bestellen bij uw erkende dealer. De lijst met dealers staat voor u klaar als download op onze site.

Bijzonderheden algemeen

1. Inschrijving/administratieve controle: vrijdag 17.00-20.00 uur, zaterdag 08.00-09.00 uur. Zie het tijdschema voor indeling registratie per klasse op zaterdag.
2. Voor nieuwe rijders: op de site staat als download het Inschrijfformulier 2019; neemt u het aub ingevuld en ondertekend mee naar de administratieve controle, dat scheelt ons samen veel tijd;
3. Het gedragsprotocol is van toepassing. Respecteer elkaar, de deelnemers en de organisatie.
4. Transponders zijn te huur via de organisatie.
5. Vergeet u aub niet om uw licentie/ouder-kind licentie mee te nemen.
6. De mogelijkheid is aanwezig om deel te nemen zonder licentie, op een Knaf ERB, éénmalig registratie bewijs.
7. De aankondigingen en wedstrijdverslagen worden gepubliceerd op http://www.racexpress.nl en http://www.kartlife.nl 

Warmdraaien motoren

Op onze site www.gk4kartseries.com is een download geplaatst over het verbod op warmdraaien van de motoren. Leest u dit aub goed door. Er mogen GEEN motoren worden warmgedraaid. Het is toegestaan om de motor te starten, maar deze moet dan ook meteen weer worden uitgezet.

Bijzonderheden paddock, stroom

1. Er wordt door Kartbaan Emmen niet in stroom voorzien. U dient zelf uw voorziening mee te nemen.
2. Personenwagens en lege bestelwagens moeten buiten de paddock geparkeerd worden. Het verzoek is om niet te parkeren langs de toegangsweg naar het circuit.
3. Er mag overnacht worden in de paddock.
4. Houdt u ruimtes vrij voor de toegang van hulpverleningsdiensten.
5. Gebruik gemotoriseerde voertuigen zoals steps, scooters, bromfietsen in de paddock: we ontvangen tijdens de raceweekeinden veel klachten over het gebruik van deze voertuigen in de paddock. Het verzoek is om deze voertuigen thuis te laten.

Legenda

Pottendijk WZ 20
7831 VB Nieuw-Weerdinge
0591 351515
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

IAME SERIES THE NETHERLANDS - NK IAME 2019 Event 4 Emmen

In het weekeinde van 7-8 september gaan we voor het vierde event, de op voorhand spannende seizoenafsluiter van de IAME SERIES NETHERLANDS – NK 2-Takt IAME naar het mooie Circuit Pottendijk in Emmen.
We gaan samen met u op voorhand een enerverend weekeinde tegemoet, immers worden in dit laatste event van seizoen 2019 de Kampioenschappen beslist en de Tickets voor het WK IAME in Le Mans verdeeld. We zien er naar uit iedereen in Emmen te treffen en de strijd te zien losbarsten.

Klassementsleiders IAME Series The Netherlands

De spanning neemt toe in het kampioenschap IAME SERIES NETHERLANDS-NK IAME.
De koplopers in de klassementen staan super dicht bij elkaar. Er kan nog van alles gebeuren. Welke rijders zullen de kampioenen worden?
Deze rijders gaan als koplopers in hun klassementen naar Emmen, waar op 7 en 8 september de beslissingen zullen vallen. We zien er naar uit!


Mini-Parilla - René Lammers #813 (NL)
X30 Cadet - Romuald Demelenne #44 (B)
X30 Junior - Yani Stevenheydens #122 (B)
X30 Senior - Nick Smit #205 (NL)
X30 Senior Rookie: Beau Heijmans #245 (NL)
X30 Super Shifter - Sam Claes #724 (B)

Nederlands Kampioenschap 2T Karting BeNefit League op 17 en 18 augustus

Alle wedstrijdinformatie kunt u ook teruglezen op de site van Chrono Karting. We hebben weer Live streaming vanaf de prefinale (11:45) voor de fans thuis. Wilt u zich nog inschrijven voor 17- en 18 augustus 2019, aarzel niet en ga de uitdaging aan. Vol = vol. Check de deelnemerslijst of u op de lijst staat en als u bent verhinderd? Geef dit zsm door aan de organisatie, er staan rijders op de wachtlijst.

Vouchers IAME international final 2019

Is het jouw droom om te excelleren op de IAME INTERNATIONAL FINAL 2019 op het prachtige circuit van Le Mans International Karting in Frankrijk?
Via de IAME SERIES NETHERLANDS – NK IAME is deze poort naar DE kartfinale 2019 nog geopend voor veel rijders. De vierde en laatste seizoenswedstrijd, die wordt gehouden in het weekeinde van 7 en 8 september op Circuit Pottendijk in Emmen, zal de beslissing brengen voor de verschillende klassen.