Applaus voor de Nederlands Kampioenen Rallycross 2019

De Nederlands Kampioenen Rallycross 2019 zijn bekend. Het seizoen zit erop. Maar zeker niet voordat we de Nederlands Kampioenen aankondigen. Met veel plezier zetten we onze Kampioenen in het zonnetje en geven ze een groot applaus. Voor dit NK Rallycross werd gestreden om de punten in wedstrijden op het Eurocircuit in Valkenwaard en wedstrijden op het Duivelsbergcircuit in Maasmechelen (BE). Nu ook de laatste wedstrijd bij onze zuiderburen is gereden, zijn alle punten verdeeld. Daarmee is het podium in alle klassen bekend. De eindstand is opgemaakt.

Tweede IndyCar-optreden voor Rinus van Kalmthout

Het succesvolle IndyCar-debuut van Rinus van Kalmthout tijdens een testdag in Portland krijgt een vervolg. De onlangs 19 jaar geworden TeamNL-rijder is door Ed Carpenter Racing uitgenodigd om op 15 oktober op Mid-Ohio Sports Car Course voor de tweede keer plaats te nemen achter het stuur van een van hun IndyCar-bolides. “Ik voel me echt vereerd dat het team mij opnieuw vraagt en het is een prachtige kans om te laten zien wat ik kan”, aldus een opgetogen Van Kalmthout.

Informatie over de karting kampioenschappen Tillotson T4

De nieuwe mono-kart met krachtige T4 viertakt motor van de bekende Ierse fabrikant TILLOTSON zijn speciaal ontwikkeld om - tegen lage onderhoudskosten - betrouwbaar en maximaal te kunnen racen.
De complete racekart inclusief motor weegt 68 kg, waarvan de motor slechts 11,5 kg op de weegschaal brengt. De 225 cc T4 viertakt motor is goed voor 15 PK en een top van meer dan 100 km/uur.

The Tillotson T4 has landed in the Netherlands - Get on board

De Nederlandse en Belgische karting zit al langer te springen om een Senior klasse op instapniveau, waar met een betrouwbare motor tegen lage kosten geracet kan worden. Voor veel mensen is outdoor karting een dure sport. Wel, daar gaan wij het nodige aan doen via DE TILLOTSON T4 SERIES. Wij houden de kosten laag.

Spectaculaire finale Catawiki NK HTGT op Dijon-Prenois

In het Catawiki NK HTGTwas afgereisd naar Dijon-Prenois in Frankrijk, waar de titelstrijd beslist zou gaan worden. Erwin van Lieshout (Porsche 911) had de beste papieren, maar een uitvalbeurt zou roet in het eten kunnen gooien. Twee keer aankomen was daarom het devies. Dijon is geen gemakkelijke baan en het herfstige weer, met regelmatig regen, zorgde voor een nat en glibberig circuit.