Download de KNAF app

Jayden Thien namens Nederland naar FIA Karting Academy Trophy

Jayden Thien is door de KNAF geselecteerd om Nederland te vertegenwoordigen in de FIA Karting Academy Trophy van dit jaar. Het nu nog 11-jarige Limburgse karttalent werd door de overkoepelende autosportfederatie onder andere gekozen op basis van zijn in korte tijd behaalde resultaten en toekomstperspectief. De FIA Karting Academy Trophy omvat drie wedstrijden waarbij vijftig karttalenten uit meer dan dertig verschillende landen het met identiek materiaal tegen elkaar opnemen.

Jumbo wordt supporter van de jongste racetalenten van Nederland.

Middels het Racing Team Nederland Junior Team verbindt Jumbo zich aan de zogeheten Micro Max- en Mini Max-klasse van de Nederlandse kartsport; de bakermat van nieuw racetalent.

De inschrijving voor het Open Nederlands Kampioenschap IJskarten is geopend!

IceKart Rucphen organiseert het Open Nederlands Kampioenschap IJskarten op zondag 29 maart. Zet jij een snelle tijd neer tijdens één van de kwalificatiedagen? Vanaf vandaag kun je een ticket kopen voor één van de kwalificatiedagen, kijk hiervoor op https://icekart.nl/nk. De kwalificatiedatums zijn als volgt:

15 januari – woensdagavond

19 januari – zondagmiddag

5 februari – woensdagmiddag

16 februari – zondagochtend

De 75 snelste ronde tijden kwalificeren zich voor de finale op zondag 29 maart. Op zondag 8 maart wordt de lijst met gekwalificeerden gepubliceerd.

Word jij Nederlands Kampioen IJskarten?

IceKart Rucphen organiseert in samenwerking met Knac Nationale Autosport Federatie (KNAF) het eerste Open Nederlands Kampioenschap IJskarten bij IceKart Rucphen.
Kwalificeer je tijdens de kwalificatiedagen voor de finaledag en strijd op zondag 29 maart 2020 tegen de beste ijskarters en wie weet krijg jij de titel: Nederlands Kampioen IJskarten!

De inschrijving voor de kwalificatiedagen is nog niet geopend. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de laatste updates. Inschrijven kan via deze link: https://icekart.nl/nk/

Internationaal kartevenement komt naar Nederlandse bodem

De Nederlandse karting organisatie onder leiding van Gaby van de Burgt gaat in 2020 een internationaal kartevenement in de vorm van het Rotax MAX Challenge Grand Festival organiseren. Het evenement wordt gehouden op Circuit de Landsard in Eindhoven voor de klassen Rotax Micro MAX en Rotax Mini MAX.