Download de KNAF app

Richard Verschoor sluit FIA Formule 2-seizoen uitstekend af met tweede plaats in Abu Dhabi

Richard Verschoor heeft het FIA Formule 2-seizoen uitstekend afgesloten. Op Yas Marina Circuit legde het 21-jarige TeamNL-talent in de sprintrace beslag op een prachtige tweede plaats en scoorde daarmee zijn vierde podium van het seizoen. In de hoofdrace wist de als tiende gestarte Trident-piloot op te klimmen naar de zevende positie. Daar had zelfs nog meer ingezeten als de race in de slotfase niet tot twee keer toe was onderbroken door een korte virtual safetycar periode. Met zijn zevende positie eindigde Verschoor voor de negende keer op rij in de punten.

Kas Haverkort stelt op Mugello vijfde plaats in eindstand Formula Regional veilig

Kas Haverkort heeft op het circuit van Mugello tijdens de laatste ronde van het Formula Regional European Championship by Alpine de vijfde plaats in het eindklassement definitief veiliggesteld. Het 18-jarige TeamNL-talent wist in de eerste race van het weekend op te rukken van plek negen naar zes en pakte daarmee voldoende punten om deze top vijf klassering voor zich op te eisen. In de tweede wedstrijd kende de Van Amersfoort Racing-rijder een mindere start waardoor een nieuwe topklassering buiten bereik bleef. Met een tiende plaats scoorde Haverkort echter toch nog een punt in een seizoen waarin de Nederlander in dit extreem sterk bezette kampioenschap twee overwinningen en in totaal vijf podiumposities wist te behalen.

Twee top vijf klasseringen voor Kas Haverkort bij Formula Regional in Barcelona

Kas Haverkort heeft op het Circuit de Barcelona-Catalunya bij de negende ronde van het Formula Regional European Championship by Alpine met een vierde en vijfde plaats opnieuw uitstekend gescoord. In de eerste wedstrijd zag het als negende gestarte 18-jarige TeamNL-talent een fraaie inhaalrace beloond met een vierde positie. In de tweede race van het weekend wilde Haverkort in de slotfase net de aanval inzetten op de plekken drie en vier, toen de safetycar een voortijdig einde maakte aan de wedstrijd. De Van Amersfoort Racing-rijder moest zich daardoor tevreden stellen met de vijfde positie.

Prachtige tweede plaats voor Richard Verschoor in FIA F2 op oranje Circuit Zandvoort

Richard Verschoor heeft op een met Nederlandse fans volgepakt Circuit Zandvoort een prachtige tweede plaats behaald in de hoofdrace van het FIA Formule 2 kampioenschap. Het 21-jarige TeamNL-talent startte de hectisch verlopen wedstrijd vanaf plek vier en lag nagenoeg de gehele race op podiumkoers, om uiteindelijk als tweede de finish te passeren. Een dag eerder had de voor het Italiaanse Trident uitkomende Nederlander met een zevende plaats in de sprintrace ook al punten voor het kampioenschap binnengehaald. Door zijn fraaie tweede plaats en de vele enthousiaste reacties van de duizenden fans werd de FIA F2-ronde in eigen land voor Verschoor er daarmee eentje om niet snel te vergeten.

Sterke hoofdrace brengt Richard Verschoor op plek acht bij FIA F2 op de Hungaroring

Richard Verschoor heeft op de Hungaroring na een uiterst sterk gereden hoofdrace met een achtste plaats weer vier punten gescoord in het FIA Formule 2 kampioenschap. Het 21-jarige TeamNL-talent startte de wedstrijd na een mindere kwalificatie vanaf plek veertien. Op de baan waar inhalen lastig is, herstelde Verschoor zich uitstekend door met snelle tijden en nette acties toch richting de top acht te rijden. Daarmee revancheerden Verschoor en zijn Trident-team zich voor de sprintrace, waarin de Nederlander een dag eerder als achttiende werd geklasseerd.