Download de KNAF app

Richard Verschoor verlengt samen met MP Motorsport verblijf in FIA F3

Macau-winnaar Richard Verschoor heeft besloten zijn verblijf in de FIA Formule 3 met een seizoen te verlengen. De 19-jarige coureur uit Benschop blijft daarvoor bij MP Motorsport. Ook blijft hij deel uitmaken van TeamNL, het talententeam van de KNAF.

Eerste overwinning voor Tijmen van der Helm in Toyota Racing Series

TeamNL-rijder Tijmen van der Helm heeft op Manfeild - Circuit Chris Amon zijn eerste overwinning in de Castrol Toyota Racing Series behaald. Het was pas het derde optreden in dit prestigieuze kampioenschap voor Van der Helm, die met zijn 16 jaar de jongste deelnemer van het veld is. Nadat het voor Kiwi Motorsport uitkomende Nederlandse talent in de eerste race als zesde was gefinisht, pakte hij in race twee vanaf de derde startplaats de leiding om die ook niet meer af te staan.

Glenn van Berlo promoveert met Drivex naar Euroformula Open

TeamNL-rijder Glenn van Berlo promoveert dit seizoen naar het Euroformula Open, een kampioenschap waarin gestreden wordt met Formule 3-auto’s. Het 18-jarige Nederlandse talent komt in deze snel in aanzien gegroeide titelstrijd uit voor het Spaanse team Drivex. “Ze zijn enorm gedreven en ik ben blij dat ik de volgende stap in mijn carrière bij dit team kan maken. Het is nog moeilijk om te zeggen waar ik sta in dit sterke veld, maar een top drie klassering is toch zeker mijn doel”, aldus een verheugde Van Berlo.

Drie top tien klasseringen voor Tijmen van der Helm in Toyota Racing Series

TeamNL-rijder Tijmen van der Helm is bij zijn tweede optreden in de Castrol Toyota Racing Series in alle drie de wedstrijden in de top tien geëindigd. In het uiterst competitieve veld bleef de net 16 jaar geworden Nederlander op het circuit van Pukekohe Park Raceway in de kwalificatie maar een halve seconde van de poleposition verwijderd. In de drie races was Van der Helm te midden van rijders die dit jaar al wedstrijden hebben gewonnen in mooie gevechten verwikkeld en passeerde twee keer als tiende en één keer als negende de finish.

Kas Haverkort maakt met MP Motorsport autorensportdebuut in Spaans F4-kampioenschap

Na een succesvolle carrière in de karting maakt Kas Haverkort dit jaar de overstap naar de autorensport. De 16-jarige Team NL-rijder zal daarbij uitkomen voor het Nederlandse MP Motorsport in het Spaans Formule 4-kampioenschap. “Ik kijk er heel erg naar uit en ga mijn uiterste best doen. Een plek in de top drie is daarbij zeker mijn doel”, blikt een enthousiaste Haverkort alvast vooruit.