Spectaculair rallyweekend Eurol Hellendoorn Rally 2019

Op 20 en 21 september is het grootste rally-evenement van Nederland: de 38e editie van de Eurol Hellendoorn Rally. De organisatie verwacht naar schatting 75.000 toeschouwers. Deze rallyfans kunnen zich opmaken voor een spannende competitie met gevarieerde klassementsproeven, een verbeterd servicepark en veel dikke R5’s aan de start.  Start en finish zijn in Manege ’t Oale Spoor in Hellendoorn. Daar is na afloop van de rally een afterparty georganiseerd. Na de huldiging op het podium zal de band Kneiters muzikale invulling aan de avond geven met stevige boerenrock! Toegang is voor iedereen gratis! Het service park is verbeterd en wederom gesitueerd op industrieterrein t’ Lochter in Nijverdal. 

Veel te doen rond Eurol Hellendoorn Rally

Voor dat het rally geweld op 20 en 21 september echt losbarst zijn er de nodige opwarmers voor het publiek. Er staat een presentatie in de manege gepland en in het centrum van Nijverdal staan er op de shake down weer veel rallyauto’s te pronken. En er zijn twee geweldige prijzen te winnen bij het kopen van je rally pakket.

Bob de Jong neemt de punten mee uit Duitsland

Afgelopen weekend werd in Duitsland de eerste van de twee buitenlandse wedstrijden van het Twin Oil Open Nederlands Rallykampioenschap verreden. Rondom Sulingen mochten de Nederlanders zich meten met de Duitse top bij de ADAC Rallye ‘ Rund um die Sulinger Bärenklaue’.

Gecontroleerde overwinning de Jong en Degandt in GTC Rally

Bob de Jong en Bjorn Degandt hebben op overtuigende wijze de derde ronde van het Twin Oil Open Nederlands Rally Kampioenschap, de GTC Rally, gewonnen. De Jong greep in zijn thuisrally op de eerste proef direct de leiding in zijn Hyundai i20 R5 en stond deze niet meer af. Nadat de chaos toe sloeg op proef drie controleerde hij de rest van de wedstrijd. Met zijn tweede overwinning van het seizoen, en eerste in het open kampioenschap, verstevigt hij bovendien zijn leidende positie in de titelstrijd.

Jasper van den Heuvel en Lisette Bakker winnen de 55e ELE Rally

Na een mooie strijd die de hele wedstrijd duurde hebben Jasper van den Heuvel en Lisette Bakker met hun Ford Fiesta R5 de winst gepakt in een prachtige wedstrijd. De tweede plaats werd behaald voor Bob de Jong en Bjorn Degandt (B) in hun Hyundai i20 R5 en het podium werd gecompleteerd door Kevin van Deijne en Hein Verschuuren met de Skoda Fabia R5. “Dit is een heel bijzondere zege“ verklaarde Van den Heuvel.