Download de KNAF app

Mededeling BSR - Jack's Int. Drenthe Rally geannuleerd

Helaas is het de organisatie van de Jack’s Int. Drenthe rally niet gelukt tijdig de benodigde vergunningen te verkrijgen om de rally volgende maand te organiseren. De Jack’s Drenthe rally zou het laatste evenement van 2023 zijn, meetellend voor de diverse Nederlandse kampioenschappen.Door het wegvallen van de Drenthe rally zal de Rocar-Tech Twente rally de laatste rally van 2023 zijn. Dit houdt in dat de Nederlandse kampioenschappen ONRK, NRK en NHRK na de Rocar-Tech Twente Rally beslist zullen zijn. 

Voor meer informatie:

Jan Nolles

BSR Werkveld Organisatoren (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

header rally23 kopie 2

BSR Nieuwsbrief - september 2023

Er is weer een nieuwsbrief vanuit het Bestuur Sectie Rally verschenen, met een update in aanloop naar de Hellendoorn Rally.

 

Deze nieuwsbrief is middels de volgende link te lezen: https://mailchi.mp/e40d16ba449f/bsr-nieuwsbrief-juli-1292169

 

IMG 3477

 

 

 

Onwillige techniek weerhoudt Jari van Hoof van mooie klassering in Rallye Mont-Blanc Morzine

Jari van Hoof leek in de Rallye Mont-Blanc Morzine op weg naar een mooie klassering, toen de techniek hem in de steek liet. Voor de tweede keer op rij kreeg het 19-jarige KNAF Academy-talent te maken met een gebroken aandrijfas van zijn Opel e-Corsa. “Het ging juist zo goed op de eerste dag toen een kleine kilometer voor de finish van de laatste proef van die dag de aandrijfas brak. We lagen op dat moment op de zevende plek”, aldus Van Hoof, die uiteindelijk met navigator Colin Wils als tiende werd geklasseerd.

Aandrijfas breekt Jari van Hoof op in ADAC Saarland-Pfalz Rallye

Jari van Hoof heeft voor het eerst dit seizoen de finish van een wedstrijd in de ADAC Opel e-Rally Cup niet gezien. Tijdens de zesde klassementsproef van de ADAC Saarland-Pfalz Rallye begaf de aandrijfas van zijn auto het waardoor het 19-jarige KNAF Academy-talent voortijdig moest opgeven. “We waren juist zo goed onderweg en wilden net gaan aanzetten om een paar plekken winst te pakken. Maar helaas, ook dit hoort bij een technische sport”, aldus de door Colin Wils genavigeerde Van Hoof.

Jari van Hoof tevreden met plek negen in eerste echte bergrally

Jari van Hoof heeft de Rallye Weiz, de vierde ronde van de ADAC Opel e-Rally Cup, als negende afgesloten. Het rijden op de bochtige bergwegen was voor het 19-jarige KNAF Academy-talent een compleet nieuwe ervaring en derhalve kon de door Colin Wils genavigeerde Van Hoof goed leven met de negende positie. “Het is zo anders dan wat we in ons vlakke Nederland gewend zijn. Bergaf rijd je van de ene blinde bocht naar de andere en moet je ook nog oppassen dat je geen rotsblokken raakt of een afgrond in rijdt”, blikte Van Hoof op het Oostenrijkse avontuur terug.