Download de KNAF app

Primeur in de Nederlandse rallysport: de ACtronics Power Stage!

Rallysport is een echte duursport. Van start tot finish moet er op het scherpst van de snede gereden worden om aan het eind van de rally een mooie plek in het algemene klassement te bemachtigen. Om dit nog verder te versterken introduceert de ACtronics Achterhoek Rally een primeur in de Nederlandse rallysport: de ACtronics Power Stage!


Extra strijd live te volgen


Net als in het Wereldkampioenschap Rally (het WRC) is tijdens de ACtronics Achterhoek Rally de laatste proef van de rally de Power Stage. De equipe die op KP6 Stooff (de laatste proef van de rally) de snelste tijd neer weet te zetten, gaat de boeken in als winnaar van de allereerste ACtronics Power Stage en neemt een unieke trofee mee naar huis. Nog een reden voor de coureurs om er tijdens de laatste proef van de rally nog maar eens even goed voor te gaan zitten!

En nog een ander leuk nieuwtje voor het publiek: de ACtronics Power Stage wordt namelijk rechtstreeks uitgezonden via livestreams op de sociale kanalen van de ACtronics Achterhoek Rally! Pak je laptop, tablet of smartphone erbij rond de klok van 16:00 erbij en volg op de voet wie er met de overwinning ervan door gaat! Volg de ACtronics Achterhoek Rally dus op Facebook en houd de laatste updates in de gaten via http://www.actronicsachterhoekrally.nl.

ACtronics nieuwe hoofdsponsor Achterhoek Rally!

Met trots kunnen we vertellen dat ACtronics vanmiddag haar naam heeft verbonden aan de Achterhoek Rally, die op 3 oktober in en om Eibergen verreden zal worden!

Gerrit van den Heuvel 1954-2020

Vandaag bereikte ons het bericht dat Gerrit van den Heuvel is overleden. Hieronder het bericht dat namens Jasper en Jim van den Heuvel is geplaatst. 

Gert van den Heuvel

Alle rally kampioenschappen komen voor 2020 te vervallen

Rally-, organisator-, en officiallicentie houders,

Wij wensen allen veel sterkte toe, in deze bizarre tijden waarin we ons als mens buitengewoon kwetsbaar voelen. Het coronavirus overheerst ons denken en doen en raakt het maatschappelijk leven hard.

Mededeling aangaande Opel Adam ex Duitse Rally Cup versie

I.v.m. Aanschaf (aangeschafte) Ex Opel Adam Cup auto’s uit Duitsland is het volgende belangrijk om te weten:

1. Deze dient als “basis” te voldoen aan het laatste Duitse Opel Adam Cupreglement en kan nog tot eind 2020 ter keuring voor Groep S wordenaangeboden tevens te voldoen aan het gestelde in het 2020 Standaard Reglement Rally – Bijlagen XIII Groep S Algemene en technische bepalingen.

2. Aanmelden voor keuring: Voorwaarden en aanvraag formulier als welgeplande keuringsdatums staan vermeld op de Knaf site onder discipline Rally.te richten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. het aanvraag formulier ook daar te downloaden –Let op! Er komt een Bulletin aangaande keuring en herkeuring voor Groep S auto’s – Groep S auto’skunnen gedurende 2020 nog op de keuringsdagen worden aangeboden, voor herkeuring kunnendeze nog in 2020 en 2021 aangevraagd worden. Vanaf 2022 zullen geen keuringen meer wordenaangenomen dan wel uitgevoerd.

3. Mocht de auto teveel afwijken van de duitse Adam Cup kan de TC ook eenandere klasse bepalen.

OPEL ADAM FIA GEHOMOLOGEERDE VERSIE

Auto’s welke aan de originele A5752 Opel Adam homologatie voldoen zullen ingedeeld blijven in FIA groep Rally 4 (was R2B)

Bart Luijbregts
Voorzitter BSR