Finale wedstrijd Eurol NK Autocross dit weekend in Albergen

Gedurende de hele winterperiode kijk je uit naar het begin van het seizoen. En als het dan eenmaal gestart is verbaas je jezelf erover hoe snel het dan ook alweer voorbij is gegaan. Gedurende de hele winterperiode kijk je uit naar het begin van het seizoen. En als het dan eenmaal gestart is verbaas je jezelf erover hoe snel het dan ook alweer voorbij is gegaan. We staan aan de vooravond van de laatste Eurol NK Autocross van seizoen 2019.  Albergen is de locatie waarheen we afreizen en waar we nog in 5 klassen gaan strijden om het kampioenschap. Nog één keer laden we ons allemaal op en zien jullie dan ook graag in Albergen op vrijdag en/of zaterdag!

31 augustus 5e wedstrijd Eurol NK Autocross te Lochem

Het NK Autocross en de kleibaan in Lochem, ingeklemd tussen de Berkel en het Twentekanaal, kent een lange autocrosshistorie. En helaas gaat daar een einde aan komen, we gaan voor de allerlaatste keer van start met een NK op deze historische autocross locatie in Lochem, door een verandering van de perceel bestemming. We maken ons op voor een mooie dag waar de eerste Nederlands kampioenen al bekend kunnen worden. Wij zijn er klaar voor, jullie ook?

Aankomend weekend 4e wedstrijd Eurol NK Autocross in Gendringen

We beginnen in Gendringen aan de tweede seizoenshelft van het Eurol NK Autocross 2019. Gaan we ook hier weer nieuwe winnaars krijgen?

Zaterdagavond weten we hoe de vierde NK-wedstrijd van dit jaar verlopen is. We zijn er bijna helemaal klaar voor en hopelijk geldt dat ook voor jullie! 

3e wedstrijd Eurol NK Autocross Rosmalen

Beste autocrossliefhebbers,

Na twee zware zandbanen maken we ons op voor de eerste kleibaan in het Eurol NK Autocross 2019.

Voor de vierde keer treffen we elkaar in Rosmalen en hebben we weer een nieuwe layout waarop de strijd wordt aangegaan. Wie staan er na de derde wedstrijd bovenaan in de tussenstand? Dat weten we zaterdagavond. Wij hebben er zin in en we hopen jullie ook.

2e wedstrijd voor het Eurol NK Autocross in Oldebroek

Zaterdag 15 juni, tijd voor ronde twee van het Eurol Nederlands Kampioenschap Autocross.
Na de spannende openingswedstrijd in Gersloot in mei, verplaatst het complete NK circus zich naar het zand van Oldebroek. Het is het debuut voor Oldebroek op de kalender van het Eurol NK Autocross, na vele top motorsport events, in de afgelopen 50 jaar, is het nu tijd voor de Stichting Circuit Oldebroek om een NK autocross te organiseren. En daar moet je gewoon bij zijn....Voor iedereen een complete nieuwe zandbaan op een verrassend creatief uitgezette baan.