Aanvulling autocrossreglement 2020 betreffende carrosserie auto's

Het BSAC heeft zojuist een aanvulling/correctie op het Veiligheids- en Technisch Reglement van de carrosserie auto’s uitgebracht. Dit betreft de Regioklasse, Toerwagenklasse, Juniorklasse, Divisie V en Divisie A. 

Autocross 1

Autocross 2

 

Feestavond Autocross 2019

Onze kampioenen hebben hun muziek uitgekozen.... Wij zijn bezig met de laatste puntje op de i.... We zijn bijna klaar om a.s. zaterdag 2 november het NK seizoen af te sluiten. Vanaf 20:00 uur gaan de deuren open in Manege het Anker in Saasveld. Voel je vooral welkom om te komen. Tot zaterdag in Saasveld! 

Finale wedstrijd Eurol NK Autocross dit weekend in Albergen

Gedurende de hele winterperiode kijk je uit naar het begin van het seizoen. En als het dan eenmaal gestart is verbaas je jezelf erover hoe snel het dan ook alweer voorbij is gegaan. Gedurende de hele winterperiode kijk je uit naar het begin van het seizoen. En als het dan eenmaal gestart is verbaas je jezelf erover hoe snel het dan ook alweer voorbij is gegaan. We staan aan de vooravond van de laatste Eurol NK Autocross van seizoen 2019.  Albergen is de locatie waarheen we afreizen en waar we nog in 5 klassen gaan strijden om het kampioenschap. Nog één keer laden we ons allemaal op en zien jullie dan ook graag in Albergen op vrijdag en/of zaterdag!

31 augustus 5e wedstrijd Eurol NK Autocross te Lochem

Het NK Autocross en de kleibaan in Lochem, ingeklemd tussen de Berkel en het Twentekanaal, kent een lange autocrosshistorie. En helaas gaat daar een einde aan komen, we gaan voor de allerlaatste keer van start met een NK op deze historische autocross locatie in Lochem, door een verandering van de perceel bestemming. We maken ons op voor een mooie dag waar de eerste Nederlands kampioenen al bekend kunnen worden. Wij zijn er klaar voor, jullie ook?

Aankomend weekend 4e wedstrijd Eurol NK Autocross in Gendringen

We beginnen in Gendringen aan de tweede seizoenshelft van het Eurol NK Autocross 2019. Gaan we ook hier weer nieuwe winnaars krijgen?

Zaterdagavond weten we hoe de vierde NK-wedstrijd van dit jaar verlopen is. We zijn er bijna helemaal klaar voor en hopelijk geldt dat ook voor jullie!