Succesvolle registratie Eurol NK Autocross 2020 gesloten

Afgelopen dinsdag is om 23.59h de registratie voor het Eurol NK Autocross 2020 gesloten en naar tevredenheid mogen we als SONAK wel stellen. Pluspunt is dat registratie afgelopen week probleemloos is verlopen, met dank aan de KNAF. In de 7 dagen dat de registratie open geweest is zijn er veel rijders die er gebruik van hebben gemaakt. De SONAK gaat dan ook de komende dagen de stand opmaken, de vele registraties zorgen ervoor dat er weer wat vrije tijd in gaat zitten om alles in kaart te brengen. Het “een-druk-op-de-knop” idee geldt net niet.

Registratie NK Autocross opent op 4 februari

Vanaf dinsdag 4 februari 2020 kan men zich via Mijn KNAF (www.knaf.nl) registreren voor het Eurol Nederlands Kampioenschap Autocross 2020. 

Aanvulling autocrossreglement 2020 betreffende carrosserie auto's

Het BSAC heeft zojuist een aanvulling/correctie op het Veiligheids- en Technisch Reglement van de carrosserie auto’s uitgebracht. Dit betreft de Regioklasse, Toerwagenklasse, Juniorklasse, Divisie V en Divisie A. 

Autocross 1

Autocross 2

 

Feestavond Autocross 2019

Onze kampioenen hebben hun muziek uitgekozen.... Wij zijn bezig met de laatste puntje op de i.... We zijn bijna klaar om a.s. zaterdag 2 november het NK seizoen af te sluiten. Vanaf 20:00 uur gaan de deuren open in Manege het Anker in Saasveld. Voel je vooral welkom om te komen. Tot zaterdag in Saasveld! 

Finale wedstrijd Eurol NK Autocross dit weekend in Albergen

Gedurende de hele winterperiode kijk je uit naar het begin van het seizoen. En als het dan eenmaal gestart is verbaas je jezelf erover hoe snel het dan ook alweer voorbij is gegaan. Gedurende de hele winterperiode kijk je uit naar het begin van het seizoen. En als het dan eenmaal gestart is verbaas je jezelf erover hoe snel het dan ook alweer voorbij is gegaan. We staan aan de vooravond van de laatste Eurol NK Autocross van seizoen 2019.  Albergen is de locatie waarheen we afreizen en waar we nog in 5 klassen gaan strijden om het kampioenschap. Nog één keer laden we ons allemaal op en zien jullie dan ook graag in Albergen op vrijdag en/of zaterdag!