Download de KNAF app

Nathan Ottink in Spanje naar prachtige tweede plaats in FIA Cross Car Academy Trophy

Nathan Ottink heeft in Mollerussa bij de vierde ronde van de FIA Cross Car Academy Trophy een prachtige tweede plaats veroverd. Het pas 14-jarige Nederlandse crosstalent moest in de finale vanaf plek zes beginnen. Een ijzersterk gereden wedstrijd waarin hij bij de start al enkele tegenstanders wist te verrassen, leverde Ottink uiteindelijk een tweede positie op. Met nog één wedstrijd te gaan bezet de Nederlander in de titelstrijd de vierde plaats en heeft daarbij slechts drie punten achterstand op de derde podiumpositie.

Nathan Ottink houdt met zesde plaats in Maggiora uitzicht op podium in FIA Cross Car Academy Trophy

Nathan Ottink heeft in het Italiaanse Maggiora in de finale van de derde ronde van de FIA Cross Car Academy Trophy een keurige zesde plaats behaald. Het pas 14-jarige Nederlandse crosstalent reed een sterke inhaalrace waardoor hij in de eindrangschikking van het kampioenschap nog altijd zicht houdt op een podiumklassering. In de op zondag verreden tweede heat wist Ottink alle aandacht op zich te vestigen door in de regen onder moeilijke omstandigheden na diverse fraaie acties als derde te finishen.

Eurol NK Autocross sluit seizoen op 11 en 12 september in Rosmalen

We weten het zeker na de natte wedstrijd in Gersloot, autocrossers zijn de helden van het onverhard. We hadden al respect voor jullie, maar nu nog meer zeker nu we nog geen droge NK gehad hebben. Weten jullie nog wel wat slecht sproeibeleid is 😉? Hopelijk moeten we sproeien komend weekeinde want de geluiden die we horen vanuit Rosmalen zijn dat de baan echt kogelhard is. En daar gaan we het Eurol NK Autocross 2021 afsluiten, ja dat lezen jullie goed. Net geen 1,5 maand na de start zijn we gewoon alweer klaar. We hebben er zin en we hebben de zonnebril en zonnebrand al klaar liggen. Want ook de nazomerzon kan een verbrande huid opleveren. Wij klaar, jullie klaar dan maken we ons op voor de afsluiting van dit seizoen en kunnen we misschien zaterdag al een kampioen huldigen. En anders huldigen we ze alle acht op zondag, een uur na afloop van de finales hebben we alle punten op een rij. Op naar een fair en spannend slot, laten we er met zijn allen wat moois van maken!!!!

Bijzonder Reglement
Klik hier voor het bijzonder reglement.

Locatie Rosmalen
Klik hier voor de indeling van de locatie.

Routebeschrijving
Klik hier voor de routebeschrijving die wij van onze mede organisator ontvangen hebben.


Info medeorganisator
Klik hier voor de informatie van onze medeorganisator.

Openingstijden rennerskwartier
Helaas is de NK wedstrijd in Rosmalen (alweer) zonder publiek. Toegang tot het terrein kan op 4 momenten:
Vrijdag 10 september van 14:00 tot 24:00 uur
Zaterdag 11 september van 6:00 tot 9:00 uur
Zaterdag 11 september van 18:00 tot 21:00 uur
Zondag 12 september van 6:00 tot 9:00 uur
Andere tijden zijn helaas niet mogelijk.

Prijsuitreiking Kampioenschap
Helaas een feestje mogen we dit weekend nog niet met z'n allen vieren, zodra er weer wat meer mag en kan, willen we gaan kijken om nog een prijsuitreiking/feestavond te organiseren.

Maar zoals jullie in de intro hebben kunnen lezen laten we onze kersverse kampioenen niet zo naar huis gaan. Een uur na de laatste finale willen we graag de top drie van elke klasse gaan huldigen op de podiumwagen, incl. kampioensauto!!

 

3e wedstrijd Eurol NK Autocross in Gersloot

De (on)bekende spreuk "wie met modder gooit, verliest grond" zien we redelijk letterlijk als we naar onze auto’s kijken. De geblubberde crossauto’s zijn allemaal wel weer schoon, maar de wielkasten van onze personenauto’s zitten nog vol plakkende klei van Toldijk. Dus daar is iets minder grond dan voor onze Eurol NK Autocross 😉 We zijn er wel een beetje klaar mee met al die natte rommel en we hopen dat het zaterdag in Gersloot alleen maar nat wordt door de watertank. Dat zou toch wel mooi zijn of niet?

We zijn er weer helemaal klaar voor. De batterij is weer opgeladen, na de (zware) openingswedstrijden in Toldijk maken we ons op voor wedstijd nummer 3. De zandbaan in Gersloot heeft de komende week de tijd om op te drogen, ook daar is relatief veel nattigheid te melden geweest. Maar geen reden tot paniek....it giet oan hoorden we al!!

Bijzonder Reglement
Klik hier voor het bijzonder reglement.

Wijzigingen reglement
Afgelopen weken zijn een tweetal wijzigingen in het reglement goedgekeurd door de KNAF. Klik hier voor deze wijzigingen.

Locatie Gersloot
Klik hier voor de indeling van de locatie.

Routebeschrijving
Klik hier voor de routebeschrijving die wij van onze mede organisator ontvangen hebben.


Info medeorganisator
Klik hier voor de informatie van onze medeorganisator.

Startvolgorde
Klik hier voor de startvolgorde van NK 3

Openingstijden rennerskwartier
Helaas is de NK wedstrijd in Gersloot zonder publiek. Toegang tot het terrein kan op 2 momenten:

Vrijdag 27 augustus van 13:00 tot 24:00 uur

Zaterdag 28 augustus van 6:00 tot 12:00 uur

Vriendelijk toch dringend verzoek van onze medeorganisator

Bij de entree blijft de bestuurder van het voertuig zitten, alle passagiers stappen uit en laten hun coronatoegangsbewijs en tickets zien via de andere ingang. Zorg er dus voor dat je alles klaar hebt liggen, en wat is alles?
- Coronatoegangsbewijs (QR code)
- Identiteitsbewijs
- Toegangsticket
- Registratieformulier (zat bij de tickets)

Zevende plaats voor Nathan Ottink bij FIA Cross Car Academy Trophy in Prerov

Nathan Ottink is in het Tsjechische Prerov bij de tweede wedstrijd van de FIA Cross Car Academy Trophy als zevende geëindigd. Het pas 14-jarige Nederlandse crosstalent had stilletjes op een top vijf klassering gehoopt. Een mindere startpositie op de uiterst uitdagende baan, waar het door slechts één droog spoor moeilijk inhalen was, zorgde ervoor dat de als tiende gestarte Ottink ondanks zijn getoonde snelheid bleef steken op plek zeven.