Download de KNAF app

FIA Historic Regularity Rally Car Pass

Overeenkomstig de FIA Regelgeving is een FIA Historic Regularity Run Car Pass (HRCP) één van de geaccepteerde formulieren ter identificatie van een auto. Een auto, voorzien van een HRCP, kan deelnemen in alle KNAF, FEHAC, FIA en FIVA evenementen waarvoor een identiteitskaart verlangd wordt. Het is een document waarin de eigenaar van de auto de identiteit van de auto verklaart. Het HRCP is alleen bedoeld voor het gebruik in Historic Regularity Rally's. Het is geen garantie voor de originaliteit van de auto of een bewijs van de historie van de auto. Aan het verstrekken van een HRCP is geen schouwing of keuring van de auto verbonden.

Aanvraagprocedure
Klik hier voor het invuldocument.

U vult het formulier in en mailt dit, inclusief een digitale kleurenfoto (130 mm x 90 mm) van de ¾ voorkant van het voertuig en een scan van het kentekenbewijs, naar Angela Keuper op het KNAF federatiebureau: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Op de foto staat uw auto onbewogen, met gesloten deuren en ramen . Het aanzicht van de auto is zodanig dat de voorkant (met leesbare kentekenplaat) en de zijkant van de auto zichtbaar zijn.

Na ontvangst van het aanvraagformulier met bijlagen zal het KNAF Federatiebureau de HRCP aanmaken en wordt het u, met de factuur, toegezonden. Uitgezonderd wanneer er vragen op technisch gebied zijn, kan de pas binnen een paar dagen in uw bezit zijn.

Wijzigingen
Verandering van de gegevens op het HRCP kunt u doorgeven per mail. Eventueel vragen wij u om een nieuwe foto en verzoeken wij u de oude pas terug te sturen.

Kosten
FIA Historic Regularity Run Car Pass (HRCP) € 85, 00
Wijziging gegevens van de auto of van eigenaar € 50,00