Download de KNAF app

FIA paspoort

Bij auto's die deelnemen aan een FIA autocross/rallycross kampioenschap wordt er om een FIA paspoort gevraagd. Hieronder leggen wij u uit hoe u dit paspoort kunt aanvragen.

Aanvraagprocedure
Klik hier voor het aanvraagformulier voor een autocross/rallycross paspoort.

U vult het formulier in en mailt dit, inclusief het rolkooicertificaat en twee digitale kleurenfoto's (130 mm x 90 mm) van de 3/4 voorkant van het voertuig en van de 3/4 van de achterkant van het voertuig, naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Op de foto staat uw auto onbewogen, met gesloten deuren en ramen, op de grond met een neutrale achtergrond. Zorg ervoor dat één foto de linkerkant van de auto laat zien en de andere de rechterkant van de auto. 

Na ontvangst van het aanvraagformulier met bijlagen zal het KNAF Federatiebureau het FIA paspoort aanmaken en wordt het u, met de factuur, toegezonden. Uitgezonderd wanneer er vragen op technisch gebied zijn, kan de pas binnen een paar dagen in uw bezit zijn. Er kan tevens besloten worden om het FIA paspoort pas na schouwing van de auto af te geven.

Wijzigingen
Indien de auto wordt doorverkocht, vul dan de gegevens van de nieuwe eigenaar in op de daarvoor bestemde pagina in het FIA paspoort en stuur deze naar ons terug. Met een KNAF stempel wordt deze wijziging bevestigd en u krijgt het paspoort weer toegestuurd. 

Kosten
FIA autocross/rallycross paspoort  € 70,00