Download de KNAF app

Mark de Vries wint 8e editie SRVN 500

Het grootste jaarlijkse simrace spectakel van Nederland vond 21 juni plaats. De SRVN 500. 500 kilometer op de virtuele variant van de Indianapolis Motor Speedway. Ruim 50 aanmeldingen kwamen er binnen, voor de beschikbare 35 startplekken. Het rijdersniveau was nog nooit zo hoog, met het complete startveld binnen een halve seconde van elkaar.

Sven de Vries en Arjan Veltens Nederlands Kampioenen binnen sectie Virtueel Racen

Sinds 2017 heeft de sectie Virtueel Racen diverse Nederlands Kampioenen mogen kronen en ook nu zijn er twee kampioenen gekroond in het voorjaarsseizoen van 2020. Na jarenlang met GT3's gereden te hebben in het NK Virtueel Racen, is voor het voorjaarsseizoen van 2020 gekozen om twee kampioenschappen onder een NK te plaatsen: Een Formule 4 en Formule 3 kampioenschap.

Hoe iedereen juist nu kan racen: zo begin je met virtuele autosport

In tijden waarin échte autosport niet mogelijk is, door de algemene situatie in de wereld of omdat je daar zelf de middelen niet voor hebt, biedt virtueel racen uitkomst. We leggen uit hoe je daar nu zèlf mee bezig kunt.

Veltens wint op Zandvoort en is kampioen NK GT Virtueel Racen

Na 9 van de 12 evenementen in het vierde seizoen van het NK Virtueel Racen bij Simrace Vereniging Nederland heeft Arjan Veltens de titel al in handen.

Een hypermodern trainingscentrum in Gilze-Rijen

01 18 26
Het is een imposant gezicht in de Leisure Dome te Kerkrade. Twee tribunes kijken uit op 12 zwarte pods waar racesimulatoren zijn ondergebracht. Je kan in een losse sessie rijden en je zo even een echte coureur wanen, maar ook met een groep vrienden of collega's komen om erachter te komen wie van jullie nu het snelst is. Ben je al wat meer thuis in de racewereld, dan kun je bij Adrenaline Xperience aan je racevaardigheden schaven, een gooi doen naar de eerste plek in een Hot Lap-competitie en deelnemen aan serieuze esports-competities.