Download de KNAF app

Hoe iedereen juist nu kan racen: zo begin je met virtuele autosport

In tijden waarin échte autosport niet mogelijk is, door de algemene situatie in de wereld of omdat je daar zelf de middelen niet voor hebt, biedt virtueel racen uitkomst. We leggen uit hoe je daar nu zèlf mee bezig kunt.

Veltens wint op Zandvoort en is kampioen NK GT Virtueel Racen

Na 9 van de 12 evenementen in het vierde seizoen van het NK Virtueel Racen bij Simrace Vereniging Nederland heeft Arjan Veltens de titel al in handen.

Een hypermodern trainingscentrum in Gilze-Rijen

01 18 26
Het is een imposant gezicht in de Leisure Dome te Kerkrade. Twee tribunes kijken uit op 12 zwarte pods waar racesimulatoren zijn ondergebracht. Je kan in een losse sessie rijden en je zo even een echte coureur wanen, maar ook met een groep vrienden of collega's komen om erachter te komen wie van jullie nu het snelst is. Ben je al wat meer thuis in de racewereld, dan kun je bij Adrenaline Xperience aan je racevaardigheden schaven, een gooi doen naar de eerste plek in een Hot Lap-competitie en deelnemen aan serieuze esports-competities.

Nederlanders in de virtuele Formule 1

dcd1829au33
Niet alleen Max Verstappen verdedigt de Nederlandse eer in de Grand Prix-racerij. Dankzij racegames zitten ook Rudy van Buren en Allert van der Wal achter het stuur bij bekende F1-teams

Kalender NK Virtueel racen is bekend

De SRVN heeft haar kampioenschapskalender bekend gemaakt. Dit seizoen zal er gereden gaan worden met de GT3 van studio397. De voorbereidingen zijn nog in volle gang waardoor nog niet alle informatie beschikbaar is.

Inschrijven