Download de KNAF app

Logitech G en KNAF Digital lanceren digitale racecursus met officiële KNAF-licentie

Logitech G, een merk van Logitech, (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) en toonaangevend innovator op het gebied van gamingtechnologieën en -uitrustingen, kondigt vandaag in samenwerking met KNAF Digital de eerste milieuvriendelijke digitale racelicentie aan. Dit bewijs van kennis en kunde wordt uitgegeven door de Knac Nationale Autosport Federatie (KNAF) en is te behalen via een speciaal opgezette digitale racecursus. Deze cursus kan door iedereen gevolgd worden op KNAF Digital, het platform waarop officiële kampioenschappen worden georganiseerd in populaire racegames, met steun van NOC*NSF. Met deze noviteit zetten KNAF Digital en Logitech G de volgende stap in de ontwikkeling van erkende digitale autosport.

Mark de Vries wint 8e editie SRVN 500

Het grootste jaarlijkse simrace spectakel van Nederland vond 21 juni plaats. De SRVN 500. 500 kilometer op de virtuele variant van de Indianapolis Motor Speedway. Ruim 50 aanmeldingen kwamen er binnen, voor de beschikbare 35 startplekken. Het rijdersniveau was nog nooit zo hoog, met het complete startveld binnen een halve seconde van elkaar.

Sven de Vries en Arjan Veltens Nederlands Kampioenen binnen sectie Virtueel Racen

Sinds 2017 heeft de sectie Virtueel Racen diverse Nederlands Kampioenen mogen kronen en ook nu zijn er twee kampioenen gekroond in het voorjaarsseizoen van 2020. Na jarenlang met GT3's gereden te hebben in het NK Virtueel Racen, is voor het voorjaarsseizoen van 2020 gekozen om twee kampioenschappen onder een NK te plaatsen: Een Formule 4 en Formule 3 kampioenschap.

Hoe iedereen juist nu kan racen: zo begin je met virtuele autosport

In tijden waarin échte autosport niet mogelijk is, door de algemene situatie in de wereld of omdat je daar zelf de middelen niet voor hebt, biedt virtueel racen uitkomst. We leggen uit hoe je daar nu zèlf mee bezig kunt.

Veltens wint op Zandvoort en is kampioen NK GT Virtueel Racen

Na 9 van de 12 evenementen in het vierde seizoen van het NK Virtueel Racen bij Simrace Vereniging Nederland heeft Arjan Veltens de titel al in handen.