Een hypermodern trainingscentrum in Gilze-Rijen

01 18 26
Het is een imposant gezicht in de Leisure Dome te Kerkrade. Twee tribunes kijken uit op 12 zwarte pods waar racesimulatoren zijn ondergebracht. Je kan in een losse sessie rijden en je zo even een echte coureur wanen, maar ook met een groep vrienden of collega's komen om erachter te komen wie van jullie nu het snelst is. Ben je al wat meer thuis in de racewereld, dan kun je bij Adrenaline Xperience aan je racevaardigheden schaven, een gooi doen naar de eerste plek in een Hot Lap-competitie en deelnemen aan serieuze esports-competities.

Nederlanders in de virtuele Formule 1

dcd1829au33
Niet alleen Max Verstappen verdedigt de Nederlandse eer in de Grand Prix-racerij. Dankzij racegames zitten ook Rudy van Buren en Allert van der Wal achter het stuur bij bekende F1-teams

Kalender NK Virtueel racen is bekend

De SRVN heeft haar kampioenschapskalender bekend gemaakt. Dit seizoen zal er gereden gaan worden met de GT3 van studio397. De voorbereidingen zijn nog in volle gang waardoor nog niet alle informatie beschikbaar is.

Inschrijven

SRVN en de KNAF slaan handen ineen met NK Simracen

srvn en knaf

Na de zomerstop zal SimRace Vereniging Nederland een nieuwe, fantastische stap maken in ons zesjarig bestaan. In samenwerking met de Knac Nationale Autosport Federatie (KNAF), zal dan het Nederlands Kampioenschap Simracen worden georganiseerd. Via het portaal Iedereen Kan Racen zal SRVN de eerste Simracevereniging ter wereld zijn, waarbij je een officiële licentie van een nationale autosportbond krijgt.

Iedereen Kan Racen