Download de KNAF app

Gratis toegang NK Rallycross voor alle KNAF-licentiehouders

De Nederlandse Rallycross Vereniging nodigt rijders uit andere takken van de autosport uit om kennis te komen maken met de rallycross. Uiteraard op het legendarische Eurocircuit in Valkenwaard. In de NK-weekenden van 19 en 20 augustus en 16 en 17 september krijgen houders van een geldige KNAF-licentie gratis toegang tot het Eurocircuit. Dat geldt voor rijders, maar ook voor officials en andere KNAF-licentiehouders die eens kennis willen komen maken met rallycross.

9 en 10 april eerste NK/BK wedstrijden NRV Eurocircuit

Nog een kleine week te gaan tot het eerste NK/BK-weekend op de Rallycrosskalender 2022 van NRV Eurocircuit! Op zaterdag 9 en zondag 10 april verschijnen zo’n tachtig rijders in verschillende klassen aan de start van het gecombineerde Nederlands, Belgisch Rallycross Kampioenschap. Open Cross Cars, RX Superbuggies, alle klassen gesloten auto’s, RST’s, en op zondag ook de 2CV’s. Het belooft een mooi weekend te worden, zowel voor de teams als voor het publiek, dat uiteraard weer welkom is.

Komende zondag weer rallycross wedstrijden op het Eurocircuit

Op zondag 11 juli worden voor het eerst na de lockdown weer rallycross wedstrijden gehouden op het Eurocircuit in Valkenswaard. Na de vrije trainingen in de ochtend, gaan vanaf 12.30 uur de open wagens de strijd met elkaar aan. Diverse klassen crosskarts en Sprinters, maar ook de RST Junior klasse voor de jeugd en de 2CV’s, de bekende Eenden, zijn zondag aan de beurt. Twee weken later, op zondag 25 juli, verschijnen de gesloten rallycross wagens op het Valkenswaardse Eurocircuit voor de clubwedstrijd. Publiek is ook weer welkom en hoeft zelfs geen entree te betalen.

Cursusdag RST klasse op 19 juli

Na een lange coronapauze in het autosport gekke Nederland drukken coureurs weer op de startknop van hun bolides. Ook in het zuiden staat het Eurocircuit te popelen om hun hekken op zondag 19 juli open te gooien voor de RST klasse. 

Eerste wedstrijd Rallycross RST Junior Cup 2020 gaat bijna van start

Het vorige RST seizoen hebben we op 7 december 2019 waardig kunnen afsluiten met de huldiging / prijsuitreiking van alle klassen binnen het NK Rallycross. Op die gezellige feestavond in Bladel zijn jullie jonge RST honden ook geëerd voor je puike prestaties.