Download de KNAF app

Cursusdag RST klasse op 19 juli

Na een lange coronapauze in het autosport gekke Nederland drukken coureurs weer op de startknop van hun bolides. Ook in het zuiden staat het Eurocircuit te popelen om hun hekken op zondag 19 juli open te gooien voor de RST klasse. 

Eerste wedstrijd Rallycross RST Junior Cup 2020 gaat bijna van start

Het vorige RST seizoen hebben we op 7 december 2019 waardig kunnen afsluiten met de huldiging / prijsuitreiking van alle klassen binnen het NK Rallycross. Op die gezellige feestavond in Bladel zijn jullie jonge RST honden ook geëerd voor je puike prestaties.

Voorlopige rallycrossdata 2020

Het bestuur van de Nederlandse Rallycross Vereniging maakt de voorlopige rallycrosskalender voor het nieuwe jaar bekend. Het gaat om zowel testdagen als wedstrijden. De wedstrijden bestaan deels uit weekenden en zondagen. Er zal gestreden worden om het Nederlands Kampioenschap op het Eurocircuit in Valkenswaard.

Het gaat om 2 testdagen, te weten 22 maart en 12 juli 2020.

De rallycrosswedstrijden staan gepland op 18/19 april, 23/24 mei, 20/21 juni, 23 augustus en 20 september.

Meer informatie is te vinden op de website van de NRV en/of op de website van het Eurocircuit.

 

 

Nederlandse Rallycross Vereniging 50 jaar en springlevend

Deze maand, november 2019, is het precies 50 jaar geleden dat de Nederlandse Rallycross Vereniging werd opgericht. Rallycross en de rallycrossvereniging zijn springlevend, ondanks alle discussies over het Eurocircuit, de thuisbasis van de NRV. Nog altijd beleven vele tientallen teams en talrijke fans in ons land veel plezier aan deze tak van autosport, die officieel is erkend door de FIA en een eigen sectie heeft binnen de KNAF.

Leerzaam seizoen 2019 voor RST Junior Cup

Successen om te vieren bij de spannende RST Junior Cup waren er afgelopen seizoen voldoende. Daarnaast ook zaken die komend seizoen verbetert kunnen worden, sterker nog daar is de organisatie as we speak al druk mee bezig. Om op een hoger plan te komen is perfectie nastreven op zich goed. Toch is Samenwerking tussen alle betrokken vrijwilligers, coureurs, monteurs en waterdragers waar het echt om draait. Ook volgend jaar zullen alle rallycross betrokkenen zich hiervoor weer inzetten en met elkaar deze veelbelovende opstapklasse voor jong talent verder uitbouwen.