Rallycrosskalender 2019 is bekend

Eurocircuit
De voorlopige kalender voor Nederlands Kampioenschap Rallycross 2019 is bekend.

De Nederlands Kampioenen Rallycross 2018 zijn bekend

start
Alle wedstrijden op het Eurocircuit en op het Duivelsberg circuit in Maasmechelen (BEL) zijn verreden. Na 10 wedstrijden zijn alle punten verdeeld, eventuele schrapresultaten verwerkt en is de strijd is gestreden. Het rallycross seizoen 2018 zit erop. De Nederlands Kampioenen Rallycross 2018 zijn bekend!

Rallycross: 11 + 12 augustus: BelNed Cup + Nederlands Kampioenschap

Rallycross NK4
Een weekend vol rallycross. Dat staat het Eurocircuit aanstaande zaterdag en zondag te wachten. Naast de wedstrijden voor het NK en de BelNed Cup staan er ook spectaculaire demo's op het programma. Zo verschijnen de nostalgische British Minicross auto's aan de start, maar worden er ook spectaculaire demo's verreden met bijzondere Audi's uit de jaren 80 en 90. Verder zorgt een vol startveld met bijna 100 deelnemers er aankomend weekend voor dat het Eurocircuit volop vermaakt biedt voor de echte racefanaat.

Ronde #4 NK Rallycross

rc4
Op zaterdag 11 en zondag 12 augustus wordt de vierde wedstrijd van het NK Rallycross verreden. De strijd om het Nederlands Kampioenschap is nog niet beslist. Wie neemt de winst en de daarbij behorende punten mee naar huis en komt dichterbij de titel?

Eerste wedstrijd NK Rallycross zondag 22 april

start
Aanstaande zondag wordt het Nederlandse Rallycross seizoen afgetrapt op het Eurocircuit in Valkenswaard.