Download de KNAF app

Licentie verlengen

U kunt tot en met november van het kalenderjaar via Mijn KNAF uw licentie verlengen. Indien u in een van de 2 voorgaande jaren voor het laatst een geldige KNAF licentie heeft gehad, kunt u zondermeer deze licentie(s) verlengen.

Licenties van 3 jaar of ouder worden uitsluitend met toestemming van de sectie verlengd.

Elk jaar organiseert de KNAF keuringsdagen waar u medisch gekeurd kunt worden. Vanwege de AVG invoer sturen wij u geen aanvraag- en medisch keuringsformulieren meer toe. Iedere aanvraag, ook als u naar een keuringsdag toekomt, gaat online via Mijn KNAF. Graag leggen wij u uit hoe het verlengen/aanvragen van uw licentie in zijn werk gaat.

 

Klik hier om direct naar verlengbare licenties in Mijn KNAF te gaan

 

Inloggen Mijn KNAF
Heeft u dit nog niet eerder gedaan maar heeft u in het verleden wel al een licentie gehad met uw huidige e-mailadres, dan klikt u op “Toesturen”.

Wanneer u wel eerder heeft ingelogd, maar u uw wachtwoord niet meer weet, dan klikt u op “wachtwoord vergeten”.

Bij problemen met inloggen kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Licentie verlengen en betalen
In Mijn KNAF kunt u uw licentie verlengen en betalen via iDeal.

Wenst u een licentie aan te vragen met een hoger niveau dan voorheen? Dan kunt u de gewenste licentie aanvragen in het winkelwagentje en uw resultaten online indienen. Na akkoord van de licentiecommissie/sectie ontvangt u een factuur en na betaling de licentie.

Ouder kind licentie
Indien uw kind minderjarig is dient u ook een ouder-kind licentie aan te vragen of verlengen. Op het moment dat de ouder-kind licentie en de licentie facturen voldaan zijn dan wordt de licentie verstrekt aan de minderjarige. Deze licentie wordt aangevraagd in het mijn KNAF account van de ouder. Meer informatie vind u bij Ouder-kind Licentie.

Medische keuring
Het medisch keuringsformulier vindt u in Mijn KNAF. Deel A kunt u online invullen, na het afronden ontstaat er een PDF. Dit bestand dient u te printen en mee te nemen naar de keuringsdag. Hier kunt u de medische keuring laten doen. Een ECG maken is niet mogelijk op de keuringsdag. Maakt u zelf een afspraak bij een arts, niet zijnde uw eigen huisarts, dan dient u het keuringsformulier na de keuring te uploaden in Mijn KNAF. Meer informatie vind u bij Medische Keuringen.

Wanneer zijn de keuringsdagen?
De keuringsdagen zijn te vinden bij Medische Keuringen.

Mocht u er toch niet uitkomen met uw online licentie aanvraag, of is uw e-mailadres niet correct / niet bij ons bekend, dan kunt u contact opnemen met het KNAF Federatiebureau via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..