Download de KNAF app

Examens of evenementen aanmelden

Aanmelden evenement of examen

Het aanmelden van een evenement of examen verloopt via Mijn KNAF. 

Klik hier voor de handleiding met extra informatie over het aanmelden via Mijn KNAF. 

 

Verzekeringscertificaten 

Als u bij het aanmelden van uw evenement heeft aangegeven dat u het evenement via de KNAF wilt verzekeren, krijgt u de factuur per mail toegestuurd. 

In het KNAF Reglementenboek is bovendien een reglement opgenomen waarin u meer informatie over de diverse KNAF verzekeringen kunt vinden. Het KNAF Reglementenboek kunt u vinden op www.knaf.nl/reglementen/autosport-jaarboeken.

 

Evenement Registratiebewijzen 

Bij het aanmelden van het evenement, alleen bij clubwedstrijden Autocross, kunt u aanvinken of u gebruik wilt maken van Evenementen Registratiebewijzen. Deze evenementen registratiebewijzen worden digitaal aangevraagd en betaald door de coureurs zelf. Hierna kunnen zij de ERB op een vergelijkbare wijze als de digitale licentie tonen. Kijk voor meer informatie op www.knaf.nl/licentie/erb-aanvragen

 

Zoek een Rijder / Zoek een Official

Door de invoering van de privacywetgeving hebben we de functies “zoek een rijder” en “zoek een official” moeten verwijderen van www.knaf.nl. Deze zoekfunctie is nu uitsluitend beschikbaar voor organisatoren in Mijn KNAF. Via deze zoekfunctie kunt u controleren of een Nederlandse rijder of official een geldige KNAF licentie heeft. Wanneer er niet staat dat status van de licentie actief is, dient de rijder/official zelf contact met het Federatiebureau op te nemen. Hij/zij mag dan nog niet deelnemen aan het evenement en is nog niet verzekerd.