Download de KNAF app

Dutch Autosport Press Association

Een aantal jaren geleden heeft de KNAF de Dutch Autosport Press Association (DAPA) in het leven geroepen. Het doel van de DAPA is even simpel als doeltreffend: Help de professionele autosportjournalist aan de juiste kaarten bij een autosportevenement en voorzie de organisaties van deze evenementen van een adequate lijst van mediavertegenwoordigers,die geïnteresseerd zijn de kart- en autosport op een professionele wijze te verslaan.

Alle leden van de DAPA leveren regelmatig een bijdrage aan verschillende media en jaarlijks wordt door het bestuur van de DAPA bepaald of de leden aan de gestelde criteria voor het lidmaatschap voldoen. Klik hier voor de criteria. 

De ledenlijst wordt toegezonden aan binnen- en buitenlandse organisatoren van autosportevenementen, alsmede aan de FIA.

Het secretariaat van de DAPA is gevestigd bij de KNAF:

Duwboot 85
3991 CG Houten
tel. 088-0047800

De DAPA licentie dient u online te verlengen in Mijn KNAF. Indien u nog niet eerder een DAPA licentie heeft aangevraagd moet u voldoen aan de DAPA criteri zoals bovenstaand vermeld. Indien u daaraan voldoet kunt u de bewijzen insturen per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. de stukken worden vervolgens voorgedragen aan de DAPA commissie.