Download de KNAF app

Rally officials e-learning

ASPIRANT OFFICIAL RALLY

Wilt u official worden in de rallysport en is het rallyseizoen al gestart? Dan kunt u de e-learningmodule voor nieuwe rallyofficials volgen. 

E-Learningmodule Rally Official (op 2 maart en 4 mei kun je de cursus Basis Official volgen - aanmelden via Mijn KNAF)

Na het volgen van de e-learningmodule kunt u een Mijn KNAF account aanmaken en een rally aspirant official licentie via het winkelwagentje aanvragen. Klik hier om u aan te melden bij een van de rally officialclubs.

* De minimale leeftijd voor het behalen van een officiallicentie is 16 jaar. Een officiallicentie wordt alleen afgegeven aan mensen in het bezit van een Nederlandse nationaliteit of Nederlands woonadres.

OPEL eRALLY CUP

Tijdens de ELE Rally 2022 heeft de Duitse ADAC Opel e-Rally Cup voor het eerst in Nederland gereden. Om de officials te informeren over de bijzonderheden van deze Opel eCorsa is een e-learningmodule gemaakt. Middels een instructievideo wordt er uitgelegd hoe de officials kunnen zien hoe de auto middels lampen communiceert wat de status van de auto is en wat een official kan en mag doen. Na de e-learningmodule kan er een hand-out met de belangrijkste informatie worden gedownload. Om de module te volgen ben je ongeveer 25 minuten bezig.

Volg hier de module:

E-learningmodule Opel eRally Cup

Let op: indien je niet direct slaagt krijg je de mogelijkheid om de video te volgen waarbij je wel door kunt klikken.