Medische keuringen

Als u een rijder- of navigatorlicentie gaat aanvragen dient u een medische keuring te doen.

Als u inlogt op Mijn KNAF kunt u deel A van het medische keuringsformulier invullen. Als u dit opslaat wordt er een PDF gemaakt die u kunt uitprinten en meenemen naar een KNAF arts of een andere arts, niet zijnde uw eigen huisarts.

Na het voltooiien van de medische keuring kunt u uw keuringsformulier uploaden in Mijn KNAF. U heeft zelf de bewaarplicht van uw keuringsformulier.

Onderstaand treft u de gegevens van onze KNAF artsen of andere centra waar u terecht kan voor de medische keuring.

Dr. F.F.C. Baller te Naarden, tel. 035-6945979
Dr. A.T.M. Blom te Kootstertille, tel. 0512-331749
Dr. R.J. Vos te Den Haag (U stuurt het verzoek per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan belt Dr. Vos u terug.)

Heeft u een handicap? En is uw voertuig aangepast? Vult u dan ook a.u.b.dit formulier in en neem het mee naar uw keuringsarts. 

Regelzorg


Licentiehouders met een Club of EU licentie kunnen zich laten keuren bij Regelzorg. Kijk op onderstaande link voor een locatie bij u in de buurt. http://www.regelzorg.nl/overige-keuringen/knaf-autosport-keuring.html

Sport Medisch Advies Centrum Zwolle
KNAF licentiehouders kunnen zich telefonisch aanmelden via 038-4245689 bij Sport Medisch Advies Centrum Zwolle, onderdeel van Isala en worden dezelfde dag teruggebeld voor een afspraak met de afdeling Sportgeneeskunde.

Na het uploaden van het keuringsformulier, na goedkeuring van de KNAF arts en na ontvangst van de betaling. Zenden wij per post de licentie naar u toe.
Autocrosslicenties worden naar de clubs verstuurd.