Maak kennis met de Team NL KNAF Business Club. Dé community om unieke autosport experiences mee te maken, uw netwerk te vergroten en daarnaast de toekomstige autosporttalenten van Nederland te steunen.

Om deze talenten een goede basis te geven, werkt de Team NL KNAF Business Club nauw samen met instanties als NOC*NSF. Op deze manier krijgen zij een goede topsportcultuur mee en worden ze voorbereid op een carrière in de autosport.

Bij de Team NL KNAF Business Club staat beleving op één! Wij streven er naar u unieke activiteiten te bieden, zoals een race experience op het circuit TT Assen, Racetrainingen op simulatoren, workshops, lezingen en een trip naar de Formule 1 GP van Spanje!

Al onze activiteiten zullen volop voorzien worden van netwerkmogelijkheden en de kans om introducés mee te nemen naar de diverse evenementen.

 

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer te weten komen over de Business Club?

 

Pakketten

Supporter​pakket

Image

Iedereen die de autosport een warm hart toedraagt en die op een bescheiden manier wil bijdragen aan Nederlands autosport talent.

Leden​pakket

Image

Connecties die Nederlands talent in de autosport wil steunen en daarnaast de mogelijkheid willen om te kunnen netwerken.

Partner​pakket

Image

Connecties die Nederlands autosport talent wil steunen en gebruik willen maken van het volledige pakket activiteiten en voordelen wat de TeamNL KNAF Business Club te bieden heeft.

Activiteiten

Supporter​pakket Leden​pakket Partner​pakket
Open avond MP Motorsport
Bezoek Jack's Racing Day
Welkomstgeschenk
1x per maand een Business Club nieuwsflits
TeamNL KNAF Business Club Goodie
TeamNL KNAF Business Club Jaarafsluiting
Winacties
Strand BBQ Zandvoort
Meerijden met talent op TT Circuit Assen
KNAF Simulator experience
Zelf rijden in raceauto op TT Circuit Assen
Korting op F1 GP
Bezoek F1 GP
€ 100 € 500 € 2500
Aanmelden Aanmelden Aanmelden

Veelgestelde vragen

Wanneer zijn welke activiteiten?

Alle aankomende evenementen zijn de vinden op de activiteiten-pagina op deze website. Wij proberen te allen tijde de evenementen zo ver mogelijk van te voren aan te kondigen. Onze leden worden hierover geïnformeerd per mail en op onze LinkedIn pagina. 

Contact en inschrijven

Contact

+31 (0) 88 0047888

businessclub@knaf.nl

Adres

Duwboot 85

Houten 3991 CG

Nederland

Social media

Dit is een verplicht veld

Dit is een verplicht veld

Dit is een verplicht veld

Dit is een verplicht veld

Dit is een verplicht veld

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer