Maak kennis met de Team NL KNAF Business Club. Dé community om unieke autosport experiences mee te maken, uw netwerk te vergroten en daarnaast de toekomstige autosporttalenten van Nederland te steunen.

Om deze talenten een goede basis te geven, werkt de Team NL KNAF Business Club nauw samen met instanties als NOC*NSF. Op deze manier krijgen zij een goede topsportcultuur mee en worden ze voorbereid op een carrière in de autosport.

Bij de Team NL KNAF Business Club staat beleving op één! Wij streven er naar u unieke activiteiten te bieden, zoals een race experience op Circuit Zandvoort of het TT Circuit in Assen, Racetrainingen op simulatoren en de TeamNL KNAF Business Club Rally!

Al onze activiteiten zullen volop voorzien worden van netwerkmogelijkheden en de kans om introducés mee te nemen naar de diverse evenementen.

 

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer te weten komen over de Business Club?

 

Pakketten

Supporter​pakket

Image

Iedereen die de autosport een warm hart toedraagt en die op een bescheiden manier wil bijdragen aan Nederlands autosport talent.

Leden​pakket

Image

Connecties die Nederlands talent in de autosport wil steunen en daarnaast de mogelijkheid willen om te kunnen netwerken.

Partner​pakket

Image

Connecties die Nederlands autosport talent wil steunen en gebruik willen maken van het volledige pakket activiteiten en voordelen wat de TeamNL KNAF Business Club te bieden heeft.

Activiteiten

Supporter​pakket Leden​pakket Partner​pakket
Welkomstgeschenk
TeamNL KNAF Business Club Rally
Raceclinic op Circuit Zandvoort of TT Circuit Assen
Meerijden met TeamNL talent op Circuit Zandvoort of TT Circuit Assen
Kart Grand Prix in Strijen
Open dag/avond MP Motorsport
Bezoek F1 GP
Simrace clinic
TeamNL KNAF Business Club Goodie
Winacties
€ 100 € 500 € 2500
Aanmelden Aanmelden Aanmelden

Veelgestelde vragen

Wanneer zijn welke activiteiten?

Alle aankomende evenementen zijn de vinden op de activiteiten-pagina op deze website. Wij proberen te allen tijde de evenementen zo ver mogelijk van te voren aan te kondigen. Onze leden worden hierover geïnformeerd per mail en op onze LinkedIn pagina. 

Contact en inschrijven

Contact

+31 (0) 88 0047888

businessclub@knaf.nl

Adres

Duwboot 85

Houten 3991 CG

Nederland

Social media

Dit is een verplicht veld

Dit is een verplicht veld

Dit is een verplicht veld

Dit is een verplicht veld

Dit is een verplicht veld

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer