Rallysport is de teamsport binnen de autosport. Het succes hangt af van goed teamwerk binnen de auto en van vele teams er buiten. De rijder bestuurt de auto op aanwijzing van de navigator en het serviceteam zorgt, dat de auto optimaal is. En officialteams zorgen voor een goed en veilig parcours. Meer weten? Kijk rond op deze site!

Een rally wordt verreden over klassementsproeven. Deze snelheidsproeven zijn uitgezet op voor het andere verkeer afgesloten stukken van de openbare weg (verhard en onverhard).  De rijder volgt de route op aanwijzingen van zijn navigator.

Alles weten over rally?

Ik wil kijken

In Nederland zijn er zeven rally evenementen. Kijk op de kalender wanneer er een rally evenement bij jou in de buurt is.

Ik wil leren

Voor zowel de rijder als navigator is een opleiding verplicht. Wil jij leren rallyrijden of leren navigeren, neem dan snel contact op met een KNAF erkende rallyschool.

Ik wil racen

Om te weten hoe je kunt beginnen, met wat voor auto, wat voor kleding je nodig hebt etc. kijk dan verder op deze Rally discipline pagina. 

Kalender

29 nov
Sectie
Rally
Datum
29-11-2020 – 29-11-2020
Omschrijving
Rally theorie examen van Hans Weijs Motorsport. Theorie cursus op 23 en 24 november bij Hans Weijs Motorsport in Elst. Praktijk cursus op 28 en 29 november op Fursten Forest in Fürsteanu, met aansluitend op 29 november het theorie- en/of praktijkexamen.
Organisator
KNAF
E-mail
sanne@knaf.nl
Website
-
Locatie


Inschrijftermijn
1-10-2020 – 20-11-2020
Inschrijfgeld