De KNAF en eMense lanceerden in 2021 KNAF Digital; een digitaal platform waar simrace- en gaming-fanaten kunnen meespelen in digitale KNAF-Certified race competities. Er wordt gereden met allerlei virtuele auto's, van toerwagens en rally tot formule 1, op virtuele circuits over de gehele wereld. Deze sport in opkomst is een kruising tussen autosport en e-sports en is de voordeligste en groenste manier om aan autosport te doen. De recente ontwikkelingen in de software maken het mogelijk de autosport steeds nauwkeuriger na te bootsen. Top autosportteams maken al veelvoudig gebruik van simrace software om hun coureurs te laten oefenen met de auto's en de circuits. KNAF Digital biedt jou de kans dat ook te doen, zowel casual als in competitieverband, met een zo breed mogelijk scala aan racegames.

Ik wil kijken

KNAF Digital heeft haar eigen Twitch.TV kanaal waarop alle belangrijke finale races en events worden gelivestreamd. Je kunt alle KNAF Digital content terugvinden op het YouTube kanaal van KNAF Digital.

Ik wil leren

Samen met Rudy van Buren heeft KNAF Digital een digitale cursus simracen ontwikkeld. In deze speciale videocursus legt Rudy de basis van het simracen uit. Iedereen die een account aanmaakt op KNAF Digital zal de videocursus moeten doorlopen voordat hij of zij mee kan spelen in de KNAF-Certified competities.

Ik wil racen

KNAF Digital organiseert verschillende racegame competities gedurende het jaar. Voor het meest accurate overzicht van de competities verwijzen we je graag door naar www.knafdigital.nl. Iedereen kan een gratis account aanmaken en meespelen. Wil je echter meerijden voor het prijzengeld en deelnemen aan speciale FIA-Certified competities, dan zul je in het bezit moeten zijn van je digitale racelicentie.