Download de KNAF app

Rally examen

Om aan Rally evenementen deel te nemen, georganiseerd onder auspiciën van de KNAF, dient u in het bezit te zijn van een KNAF rallylicentie. Om een Rally licentie aan te kunnen vragen moet een navigator met goed gevolg een theorie-examen afleggen. Een rijder moet met goed gevolg een theorie- en praktijkexamen afleggen. Dit theorie- en praktijkexamen kunt u doen bij een KNAF erkende rallyschool.

Om een examenkandidaat zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen, geven de KNAF erkende rallyscholen theorie- en praktijkcursussen. De lengte en kosten van de cursus verschillen per school, voor meer informatie adviseren wij u dan ook om zelf contact op te nemen met de scholen. De contactgegevens van de scholen vindt u onder "Erkende Rallyscholen" op deze pagina.

GELDIGHEID EXAMEN
Het theorie- en praktijkexamen zijn geldig voor één kalenderjaar, wij adviseren u om uw licentie binnen die termijn aan te vragen anders verloopt uw examen.

HET RALLY-EXAMEN
Het rally-examen wordt verzorgd door de rallyschool waar u examen doet. De licentiecommissie van de KNAF zal de examens beoordelen. Zodra u bent geslaagd kunt een licentie voor shortrally navigator of rijder aanvragen.
Met vragen kunt u terecht bij Matty van Gastel, 088-0047805 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

EXAMENDATA
Aanmelding voor onderstaand examen verloopt via de agenda in Mijn KNAF. Nog geen KNAF account? Kijk op www.knaf.nl/licentie/eerste-licentieaanvraag 
 
Momenteel zijn er nog geen examendata bij ons bekend. Houd hiervoor altijd de agenda in Mijn KNAF in de gaten.