Rally examen

Om aan Rally evenementen deel te nemen, georganiseerd onder auspiciën van de KNAF, dient u in het bezit te zijn van een KNAF rallylicentie. Om een Rally licentie aan te kunnen vragen moet een navigator met goed gevolg een theorie-examen afleggen. Een rijder moet met goed gevolg een theorie- en praktijkexamen afleggen. Dit theorie- en praktijkexamen kunt u doen bij een KNAF erkende rallyschool.

Om een examenkandidaat zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen, geven de KNAF erkende rallyscholen theorie- en praktijkcursussen. De lengte en kosten van de cursus verschillen per school, voor meer informatie adviseren wij u dan ook om zelf contact op te nemen met de scholen. De contactgegevens van de scholen vindt u onder "Erkende Rallyscholen" op deze pagina.

GELDIGHEID EXAMEN
Het theorie- en praktijkexamen zijn geldig voor één kalenderjaar, wij adviseren u om uw licentie binnen die termijn aan te vragen anders verloopt uw examen.

HET RALLY-EXAMEN
Het rally-examen wordt verzorgd door de rallyschool waar u examen doet. De licentiecommissie van de KNAF zal de examens beoordelen. Zodra u bent geslaagd kunt een licentie voor shortrally navigator of rijder aanvragen.
Met vragen kunt u terecht bij Sanne Quick, 088-0047802 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

EXAMENDATA 2019

Op dit moment zijn er nog geen examendata bij ons bekend voor 2019.