Download de KNAF app

Rally examen

Om aan Rally evenementen deel te nemen, georganiseerd onder auspiciën van de KNAF, dient u in het bezit te zijn van een KNAF rallylicentie. Om een Rally licentie aan te kunnen vragen moet een navigator met goed gevolg een theorie-examen afleggen. Een rijder moet met goed gevolg een theorie- en praktijkexamen afleggen. Dit theorie- en praktijkexamen kunt u doen bij een KNAF erkende rallyschool.

Om een examenkandidaat zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen, geven de KNAF erkende rallyscholen theorie- en praktijkcursussen. De lengte en kosten van de cursus verschillen per school, voor meer informatie adviseren wij u dan ook om zelf contact op te nemen met de scholen.

HET RALLY-EXAMEN

Het rally-examen wordt verzorgd door de rallyschool waar u examen doet. De licentiecommissie van de KNAF zal de examens beoordelen. Zodra u bent geslaagd kunt een aspirantlicentie voor navigator of rijder aanvragen. Uitleg over het maken van een mijn KNAF account vind u onder Eerste Licentieaanvraag. Het examen is geldig voor één kalenderjaar, wij adviseren u om uw licentie binnen die termijn aan te vragen anders verloopt uw examen.

Met vragen kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

E-LEARNING MODULES RALLY

Op dit moment is er nog geen e-learning rally beschikbaar. Zodra deze beschikbaar is, zal deze hier bekend gemaakt worden.

EXAMENDATA
Aanmelding voor onderstaand examen verloopt via de agenda in Mijn KNAF.
 
Kijk voor de meest actuele examendata op de websites van de rallyscholen.