De sectie Historische Rallysport is door de KNAF ingesteld om de reglementering, de controle op de organisatie en het deelnemen aan de Nederlandse Historische Rallysport te waarborgen. De leden van de sectie zijn door de KNAF geautoriseerde en in Nederland ingeschreven stichtingen, verenigingen van natuurlijke personen en andere rechtsvormen die zich ten doel stellen:

  • Als organisator, het organiseren van historische regularity rally's en evenementen die nauw verband houden met de historische regularity rallysport.
  • Als rijdersclub, deelnemers aan historische regularity rally's en/of evenement vertegenwoordigend.

Ik wil kijken

In Nederland zijn er diverse mooie evenementen, die zeer de moeite zijn om eens te bezoeken. Bekijk de kalender of kijk eens op de website van één van de KNAF aangesloten organisatoren.

Ik wil leren

Hoe toegankelijk regularity rally’s zijn blijkt wel uit de mogelijkheid om aan een regularity 50 met een rallypas deel te nemen. Hier is geen opleiding voor nodig. Een navigator kan al een rallypas vanaf 16 jaar aanvragen.

Ik wil racen

Wil jij zelf deelnemen aan een regularity rally, neem dan contact op met één van de KNAF aangesloten organisatoren voor meer informatie.

Kalender

31 jan
5 feb
The Winter Trial AFGELAST
Historic Rally
Sectie
Historic Rally
Datum
31-1-2021 – 5-2-2021
Omschrijving
The Winter Trail is a six day regularity rally for classic cars which takes place in the winter. It is an experience driving on snow roads through rough landscapes whilst navigation your way and try to stay as close at the set times. The teams will drive approximately 350 km per day, and the experienced teams also drive two night loops of an additional 200 km per night
Organisator
Classic Events b.v.
E-mail
timo@classicevents.nl
Website
www.thetrial.nl
Locatie
VAASSEN, Aalbosweg 17
Aalbosweg 17
8181 MA VAASSEN
Inschrijftermijn
20-5-2020 – 31-12-2020
Inschrijfgeld
2 mei
8 mei
Tulpenrallye 2021
Historic Rally
Sectie
Historic Rally
Datum
2-5-2021 – 8-5-2021
Omschrijving
67-ste editie van Nederlands oudste internationale regelmatigheidsrally
Organisator
Stichting Tulpenrallye
E-mail
marionwoud@hotmail.com
Website
www.tulpenrallye.nl
Locatie
Frankrijk, Luxemburg, Belgie, Duitsland en Nederland
Julianalaan 53 A
3722 BE Bilthoven
Inschrijftermijn
3-10-2020 – 31-1-2021
Inschrijfgeld