De sectie Historische Rallysport is door de KNAF ingesteld om de reglementering, de controle op de organisatie en het deelnemen aan de Nederlandse Historische Rallysport te waarborgen. De leden van de sectie zijn door de KNAF geautoriseerde en in Nederland ingeschreven stichtingen, verenigingen van natuurlijke personen en andere rechtsvormen die zich ten doel stellen:

  • Als organisator, het organiseren van historische regularity rally's en evenementen die nauw verband houden met de historische regularity rallysport.
  • Als rijdersclub, deelnemers aan historische regularity rally's en/of evenement vertegenwoordigend.

Ik wil kijken

In Nederland zijn er diverse mooie evenementen, die zeer de moeite zijn om eens te bezoeken. Bekijk de kalender of kijk eens op de website van één van de KNAF aangesloten organisatoren.

Ik wil leren

Hoe toegankelijk regularity rally’s zijn blijkt wel uit de mogelijkheid om aan een regularity 50 met een rallypas deel te nemen. Hier is geen opleiding voor nodig. Een navigator kan al een rallypas vanaf 16 jaar aanvragen.

Ik wil racen

Wil jij zelf deelnemen aan een regularity rally, neem dan contact op met één van de KNAF aangesloten organisatoren voor meer informatie.

Kalender

11 mei
17 mei
70e Tulpenrallye
Historic Rally
Sectie
Historic Rally
Datum
11-5-2024 – 17-5-2024
Omschrijving
70e editie van Nederlands oudste internationale regelmatigheidsrally
Organisator
Stichting Tulpenrallye
E-mail
marionwoud@tulpenrallye.nl
Website
www.tulpenrallye.nl
Locatie
Frankrijk, Luxemburg, Belgie, Duitsland en Nederland
Vossenlaan 22
3735 KN Bosch en Duin
Inschrijftermijn
4-11-2023 – 11-11-2023
Inschrijfgeld