Download de KNAF app

Informatie voor transponders

Bij alle wedstrijden voor het NK-Autocross een MX transponder (oranje) van Mylaps verplicht. Elke andere soort transponder is NIET toegestaan. Onderstaande transponders werken op het transpondersysteem van de SONAK.

 

Transponder

Iedere transponder heeft een eigen ID nummer, die je kunt koppelen aan een My Laps account (www.mylaps.nl), via dit account kun je onbeperkt toegang krijgen in je wedstrijdresultaten.

• De deelnemer is er zelf verantwoordelijk voor dat zijn/haar transpondernummer bekend is bij het secretariaat van de SONAK. Tijdens het registreren voor het kampioenschap wordt je transpondernummer ook gevraagd;
• De deelnemer is er zelf verantwoordelijk dat zijn/haar transponder (voldoende) opgeladen is;

Instructies voor het plaatsen van de transponder: Sprintklasse 1600 / Sprintklasse 2000 en Superklasse

Plaats de transponder RECHTS achter (zie foto hieronder), zo heeft de transponder vrij zicht naar de baan.
• Bescherm de transponder tegen steenslag door er een kunststof plaatje voor te plaatsen, en doe er een bindbandje om heen.
• Geen metaal gebruiken !!

info transponder 1 500x375

Klik hier om de instructie voor het plaatsen van transponders bij sprinters te downloaden.

Instructies voor het plaatsen van de transponder: Divisie V / Toerwagenklasse / Juniorklasse en Keverklasse

 

• Rechts achter in het zijraam (zie foto hieronder). Uit ervaring is gebleken dat hij daar het beste signaal geeft, en is het voor de startopstelling te controleren of er een transponder aanwezig is.
• Bescherm de transponder tegen steenslag door er een kunststof plaatje voor te plaatsen, en doe er een bindbandje om heen.
• Geen metaal gebruiken !!

info transponder 2 500x375

info transponder 3 500x278

Klik hier om de instructie voor het plaatsen van transponders bij de Divisie V / Toerwagenklasse / Juniorklasse en Keverklasse te downloaden.