Download de KNAF app

Workshop verbeter je coach skills

Als onderdeel van het KNAF Loyaltyprogramma organiseert de KNAF in 2021 een paar keer per jaar een workshop in samenwerking met peak performance coach Sanne van Paassen.

De workshop verbeter je coach skills staat gepland op dinsdagavond 2 maart om 19:00. 

Workshop verbeter je coach skills

Begeleid je talent naar de top! De workshop verbeter je coach skills richt zich op coaches, trainers, begeleiders en ouders. In deze workshop krijg je inzicht in hoe jij als coach, ouder of begeleider je talent(en) naar het het volgende level krijgt. In deze workshop worden onderwerpen besproken zoals:

  • Coaching skills
  • Inzicht in het puberbrein
  • Hoe verbeter je jouw rol als ouder, coach of trainer
  • Hoe ga je voor een holistische aanpak zorgen
  • Hoe laat je een talent zich spelenderwijs ontwikkelen

Naast deze onderwerpen wordt er inzicht gegeven in hoe de KNAF haar topsport talenten traint, ontwikkeld en begeleid met een holistische aanpak. Zodat jij deze aanpak kan vertalen naar jou talent(en). 

Inschrijven voor een workshop?

Inschrijven voor een simtraining kan via de ‘Mijn KNAF’ omgeving.
1. Ga naar de kalender
2. Zoek in de kalender de volgende datum: 2 maart 2021
3. Schrijf je in voor de 'workshop coaching door Sanne van Paassen'
4. Ontvang een bevestiging van de inschrijving
5. Om deel te kunnen nemen aan de training dient u het bedrag vooraf te hebben voldaan.

Deelname aan een workshop van Sanne van Paassen kost €10,-.
Door u in te schrijven gaat u een betalingsverplichting aan. 

Deelname kan nu ook zonder actieve licentie!

Over Sanne van Paassen

“Neem zelf de regie over je carrière”
Sanne van Paassen heeft een duidelijke visie die de voormalig veldrijdster als top-sportcoördinator van TeamNL en KNAF Academy sinds augustus vorig jaar ook aan de KNAF-talenten meegeeft.

De peak performance coach combineert kennis met ervaring en benadert de zaken vanuit de praktische kant. “Je bent zelf verantwoordelijk, neem de regie over je eigen carrière en daarbij hoort het maken van keuzes”, is de duidelijke boodschap van Van Paassen.

Topsport, de daarbij behorende pieken en dalen, de vele uitdagingen rond het bereiken van de top, niets van dit alles is Sanne van Paassen vreemd. De Noord-Brabantse kan terugkijken op een mooie carrière met hoogtepunten en tegenslagen. Na een vierde plaats bij het wereldkampioenschap veldrijden van 2009, won Van Paassen in het seizoen 2010/2011 het eindklassement van de wereldbeker en werd tweede bij het Europees kampioenschap. “Ik kon er echter niet echt van genieten. Ik probeerde een universitaire studie, een topsportcarrière en het runnen van een eigen team te combineren. Oogkleppen op en gaan. Het alle balletjes hooghouden liep spaak, het lichaam trapte op de rem en ik kreeg een fysieke burn-out, allemaal onduidelijke lichamelijke klachten. Dan leer je naar je lichaam te luisteren. Ik had altijd al een grote interesse in commercie, dat bepaalde de keuze van mijn studie en was ook de drijfveer tot het opzetten van een eigen team en bedrijf. Op basis van mijn eigen ervaring besloot ik om andere mensen te gaan helpen om tot topprestaties te komen.” In eerste instantie richtte Van Paassen, die begin 2016 een punt achter haar eigen topsportcarrière zette, zich op ondernemers.

 PAASSEN Leven VP

Tijdens een door haar verzorgde workshop ‘topsport en lifestyle’ op het Centrum voor Topsport en Onderwijs, kwam Van Paassen in contact met de KNAF. De positieve feedback van de aanwezige TeamNL-talenten was voor de KNAF een goede aanleiding om met Van Paassen vervolggesprekken aan te gaan en tot een meer structurele samenwerking te komen. “Wielrennen en autosport hebben meer gemeen dan je in eerste instantie zou denken, en daarnaast is topsport, in welke vorm dan ook, een mindset. In beide sporten speelt commercie een belangrijke rol, heb je een team om je heen, ben je mede afhankelijk van het materiaal, zijn technische vaardigheden en positionering belangrijk en moet je kunnen omgaan met tegenslagen en je herpakken. Op basis van mijn eigen ervaring bij het opzetten van een ploeg weet ik hoe het is om een team neer te zetten en de juiste mensen om je heen te verzamelen. Je moet zelf de regie nemen over je eigen carrière en daarbij moet je keuzes maken.”