Download de KNAF app

Partnerships

Hier vindt u de aangesloten partners van de KNAF.

Garmin

Garmin logo 2006.svg 1

 

De KNAF en KNAF Digital werken samen om licentiehouders te ondersteunen bij het ontwikkelen van hun raceskills. Garmin heeft hiervoor de Garmin Catalyst ontwikkeld, welke door middel van o.a. live coaching en mooie data-weergave helpt de rondetijden van een coureur te verbeteren.

15% korting voor KNAF licentiehouders!
Licentiehouders van de KNAF krijgen 15% korting op de aanschaf van een Garmin Catalyst. Vraag hiervoor je unieke kortingscode aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Liever eerst kennismaken met de Catalyst? Dat kan!
Stuur in dat geval even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zullen vervolgens een afspraak met u maken, zodat u tijdens een testdag kennis kunt maken met de unieke features van de Garmin Catalyst.

Uiteraard is dit volledig gratis! We zouden het echter zeer waarderen als we een korte review van u mogen ontvangen of zelfs een video van de testactiviteiten.  

 

TAC Academy

tac academy

 
De KNAF en de TAC Academy zijn een samenwerking aangegaan waardoor KNAF-licentiehouders voortaan 10% korting krijgen bij inschrijving voor een van de geselecteerde autosport-gerelateerde cursussen van het in Waalwijk gevestigde opleidingsinstituut. De TAC Academy biedt een breed pakket cursussen aan waarmee niet alleen startende autosporters meteen op het juiste spoor worden gezet, maar ook gevorderde techneuten hun kennis kunnen verdiepen.