Download de KNAF app

Simtraining door Rudy van Buren!

Als onderdeel van het KNAF Loyaltyprogramma organiseert de KNAF in 2021 simtrainingen met Rudy van Buren. Rudy van Buren is officieel ‘s werelds snelste gamer en tegenwoordig ook echt coureur in de Porsche Carrera Cup Deutschland. De simtraining duurt circa drie uur, dat gebeurt in kleine groepjes van drie à vier cursisten, die na een introductie van ongeveer een halfuur om en om achter de drie beeldschermen kruipen.

Naast uitleg over de instellingen van de camera en andere onderdelen is datalogging een belangrijk thema. Veel rijders hebben hier geen tot weinig ervaring mee. Ongeacht de auto en klasse zijn alle denkbare parameters in kaart te brengen, zoals dat in de formule 3 en 4 gaat. Vragen als; Wat doen downforce-settings, g-krachten, bandentemperatuur, veerweg, enzovoorts worden beantwoord. De coureur ervaart zelf de invloed ervan en dan is het een kwestie van de informatie in het hoofd omzetten in de juiste actie.

Deze data helpt jou en het team de auto op een heel efficiënte wijze af te stellen. Een engineer kan veel uit een auto halen, maar je moet bedenken dat elke rijder op zijn eigen wijze het gedrag van een auto beschrijft. Dat verhelp je door data uit de simulator te halen. In de trainingen zal de data van de deelnemers worden vergeleken om zo van elkaar te leren. Deze simtraining is vooral een introductie, om coureurs kennis te laten maken de mogelijkheden van simracen. Daarna kunnen diepgaande sessies gepland worden waarin er meer op de details wordt ingegaan en specifiek op de zwakke plekken getraind kan worden.Inschrijven voor een simtraining?*

Inschrijven voor een simtraining kan via de ‘Mijn KNAF’ omgeving.
1. Ga naar de kalender
2. Zoek in de kalender op de volgende data: GEEN
3. Schrijf je in voor het evenement "Sim training door Rudy van Buren"
4. Ontvang een bevestiging van de inschrijving
5. Om deel te kunnen nemen aan de training dient u een actieve licentie te hebben en het bedrag vooraf te hebben voldaan. 

Mocht u geen evenement op de kalender zien staan, neem dan vooral contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om de mogelijkheden te bespreken.

Deelname aan een simtraining van Rudy van Buren kost €150,- en kan alleen met een actieve licentie.
Door u in te schrijven gaat u een betalingsverplichting aan. 

* De training gaat door wanneer zich minimaal twee pesonen hebben aangemeld.