Download de KNAF app

KNAF Academy

KNAF Talent First is in de afgelopen jaren met talenten als Max Verstappen, Kevin Abbring en Mats van den Brand een begrip geworden. KNAF Academy is een initiatief van de overkoepelende kart- en autosportbond en gericht op race- en rallytalenten die net de cursus hebben afgesloten.

Talenten dienen zich op steeds jongere leeftijd aan. Om in een zo vroeg mogelijk stadium een positieve bijdrage in hun ontwikkeling te kunnen geven, heeft de overkoepelende kart- en autosportbond KNAF Academy ontwikkeld. In de autorensport moeten kandidaten vallen in de leeftijdscategorie van 15 tot en met 18 jaar, bij de rally van 18 tot en met 21 jaar. De KNAF zal talenten selecteren die behoren tot de KNAF Academy in 2020. Deze kleine groep talenten zal dan een deel van het programma van TeamNL meedraaien onder leiding van topsportco√∂rdinator Sanne van Paassen. 

In 2020 zal de KNAF Academy diverse workshop organiseren die voor alle licentiehouders open zullen staan. Waar in 2019 alleen de geselecteerde talenten gebruik konden maken van de workshops worden deze dus nu open gesteld voor een ieder die zich verder wil ontwikkelen in de (auto)sport. Zodra de workshops en de bijbehorende data bekend zijn dan zullen wij deze naar u communiceren middels onze media kanalen. Mocht u toch vragen hebben aangaande de KNAF Academy dan kunt u deze richten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..