Download de KNAF app

Garage Rijsenhout Strandrace IJmuiden, spektakel in het zand

henri-860x280
Met meer dan veertig inschrijvingen belooft de Garage Rijsenhout Strandrace IJmuiden op 18 en 19 maart een mooi en spannend spektakel te worden. Naast de vele bekende namen en supersnelle auto's heeft de Strandrace IJmuiden met de deelname van de Dakar truck van Team de Rooij ook een echte blikvanger en primeur.

Met meer dan veertig deelnemers heeft de Garage Rijsenhout Strandrace IJmuiden een nieuw deelnemersrecord bereikt. Na de stoelendans met auto's en de opkomst van de SSV's en buggy's, is de Strandrace IJmuiden na een lange winter dé gelegenheid om te racen en bij te praten! Met de deelname van enkele Dakar trucks, waaronder die van Team de Rooij, heeft IJmuiden ook een echter primeur. Spektakel alom!

team-de-rooij-500x280
De Strandrace IJmuiden is te gast bij paviljoen Noordzee, Kennemerstrand 178, 1976 GA IJmuiden. Het bivak staat op het parkeerterrein vlak voor de duinovergang. De officiële start is op zaterdagmorgen 18 maart om 10.00 uur op het strand. De organisatie zal het evenement voor het publiek zo aantrekkelijk mogelijk maken, maar uiteraard staat veiligheid daarbij voorop en derhalve zijn er speciale kijkersplekken ingericht.

Het volledige programma van het weekend wordt in de pits en bij de raceoffice bekend gemaakt. Alle informatie over het evenement, inclusief de deelnemerslijst, is te vinden op de website: www.stgnta.nl.