Download de KNAF app

De Garage Rijsenhout Strandrace

Nog een paar dagen en dan is het tijd voor de klassieker!! De Garage Rijsenhout Strandrace..... een wedstrijd die je als off road racer eigenlijk niet mag missen! De massa start, vol gas langs de vloedlijn, sporen in het zand "lezen"... Noord Hollands "Kamelengras", een verbindingsrit, een tunnel, bomen en struiken!! De Garage Rijsenhout Strandrace heeft dit jaar alles!!

Op het strand bij IJmuiden zal een mooie baan worden aangelegd die langer is dan ooit tevoren! Hiervoor zal donderdag al worden begonnen met het aanleggen van de baan.
Als klap op de vuurpijl is er op zaterdag een heuse verbindingsrit naar een nader te bepalen locatie waar in de schemering nog 2 spectaculaire proeven op roadbook op het programma staan!


We missen nog een aantal teams op de deelnemers lijst die eigenlijk niet mogen ontbreken.... dus heb je al ingeschreven maar mis je nog bekenden.... bel ze op en spoor ze aan om alsnog in te schrijven voor deze Off Road klassieker!


Voor de teams die naar Marokko gaan is dit de laatste kans om dicht bij huis te testen en de auto een serieuze shake down te geven.
Strand paviljoen Noordzee is wederom uitval basis van de Garage Rijsenhout Strandrace en familie, vrienden en sponsoren zijn hier van harte welkom.
Voor de teams die nog niet zijn ingeschreven maar wel op het strand in IJmuiden zouden moeten zijn, jullie hebben nog 3 weken!
Voor de truck liefhebbers, ook dit jaar hebben weer trucks. Deze zullen alleen in IJmuiden rijden. We zijn op dit moment nog druk bezig om het aantal trucks aan te vullen.