Download de KNAF app

Wijziging licentiereglement Dakar Classic

Dakar classic foto nieuwsbericht licenties

Voor de aankomende Dakar Classic editie van 2023 heeft een wijziging plaatsgevonden wat betreft de geldige licenties. Waar afgelopen jaar de speciale Dakar Classic licentie in het leven was geroepen, zal deze voor de volgende editie niet meer geldig zijn.

Vanaf heden heeft de organisatie van de Dakar Classic de International D - Roads Regularity licentie voorgeschreven als minimale licentie. Echter is iedere internationale licentie met de aantekening ‘’Roads’’ geschikt voor de Dakar Classic. Voor deze licenties is, naast de reguliere medische keuring, ook een ECG verplicht.

Kijk op www.knaf.nl/licentie/licentiestructuur voor de voorwaarden waaraan men moet voldoen om in aanmerking te komen voor deze licentie. Wanneer iemand al veel rally-ervaring heeft, kan men tijdens het aanvraagproces voor deze licenties in Mijn KNAF onder ‘’resultaten’’ aangeven wat deze ervaring inhoudt. Op basis hiervan bepaalt de licentiecommissie of de aanvrager in aanmerking komt voor de benodigde internationale licentie voor Dakar Classic. Alle (licentie)reglementen zijn te vinden op de website van Dakar: www.competitors.dakar.com/en/regulations.

De Garage Rijsenhout Strandrace

Nog een paar dagen en dan is het tijd voor de klassieker!! De Garage Rijsenhout Strandrace..... een wedstrijd die je als off road racer eigenlijk niet mag missen! De massa start, vol gas langs de vloedlijn, sporen in het zand "lezen"... Noord Hollands "Kamelengras", een verbindingsrit, een tunnel, bomen en struiken!! De Garage Rijsenhout Strandrace heeft dit jaar alles!!

Mitchel van den Brink debuteert in Dakar Rally

Dakar 19 TeamMartinJanus
Sfeervolle teampresentatie Mammoet Rallysport in Harskamp

Mitchel van den Brink jongste deelnemer Le Dakar?

MDC2018 Mitchel finish
Het doel van Mitchel van den Brink is duidelijk. Hij wil de allerjongste deelnemer worden aan, de strijd der titanen op het gebied van offroad rally, Le Dakar. Mitchel van den Brink wil de jongste deelnemer in de geschiedenis van de Dakar Rally worden. De 16-jarige Harskamper komt mogelijk in januari 2019 in Zuid-Amerika al aan de start. ,"Het verzoek om dispensatie is ingediend. De FIA en organisator ASO moeten nu nog toestemming geven.’’

Vierde wedstrijd voor NK Trial 27 mei te Wamel

4x4
Op 27 mei a.s. wordt de 4de wedstrijd voor het NK Trial 2017 verreden bij de zogenaamde “geitenboerderij” aan de Dalenstraat 6 te Wamel. Graag nodigt de Stichting 4x4 Sport u uit aan deze wedstrijd deel te nemen.