Download de KNAF app

TESTDAG: 26 maart 2017 op Eurocircuit

rallycross 640
Het rallycross seizoen is weer in aantocht. De aftrap is zoals gebruikelijk met de testdag op 26 maart, gevolgd door de eerste NK wedstrijd op 9 april. Voor deze testdag moet men zich inschrijven via de site: www.eurocircuit/rallycross. Na acceptatie van de inschrijving ontvangt men meer informatie.

Een licentie is verplicht. Als een rijder deelneemt aan het NK Rallycross, dan kan hij/zij alvast een technische keuring laten doen van de auto. Een geluidsmeting is sowieso verplicht. Om te starten kan men bonnen kopen, deze kosten € 5,00 per start, een start kent vier rondjes. De eerste start is om 10.00 uur

Alleen rijders met hun polsbandje, en auto voorzien van sticker op de voorruit, mogen oprijden naar de start.
Alle overige gasten/monteurs mogen niet door de sluis. Zij kunnen alles rustig bekijken vanaf de tribune naast het Racingoffice. Of natuurlijk vanaf het buitenterrein.

Meerijden
U heeft de mogelijkheid om uw trouwe sponsor, monteur of dat familielid dat u dit al jaren geleden eens heeft beloofd, mee te laten rijden.
Dit mag als er een deugdelijke stoel met tenminste een 4-puntsgordel in de auto is ingebouwd. Natuurlijk hoeft niet vermeld te worden dat een helm verplicht is.

Mochten er nog vragen zijn, stel ze dan gerust via mail aan: inschrijven@eurocircuit.nl