Download de KNAF app

Laatste ronde, volop kansen!

cover sOp zondag 14 juli staat de vierde en laatste ronde van het NK Rallyracing op het programma. Tijdens deze wedstrijd zullen er grote beslissingen in het kampioenschap vallen en beslissen de coureurs wie er kans maakt op de NK Rallyracing titel.Want met twee meetellende resultaten uit het Belgische Maasmechelen is nog niet alles besloten op 14 Juli! Verder kent deze NK ronde een aantal bijzondere gasten, namelijk de British Minicross. Deze Engelse gasten zullen in hun Mini's van start gaan op het Eurocircuit.

Na zijn eerste overwinning van dit seizoen op Nederlandse bodem tijdens de vorige wedstrijd, zal SuperCars

coureur Jos Kuijpers hard zijn best doen om weer als eerste over de finish te komen. Maar garantie heeft Kuijpers niet omdat Patrick van Mechelen wederom zal zorgen voor sterke concurrentie.In de Super1600 klasse is het erg spannend in het kampioenschap. De coureurs zijn zeer aan elkaar gewaagd en dit is terug te zien in de tussenstand. Veel coureurs maken nog kans op een hoge klassering waardoor deze klasse een klasse is om goed in de gaten te houden op 14 juli!De Nederlander Johan Kwinten gaat in de Supernationals -2000cc aan de leiding. Opmerkelijk, omdat hij en Cor Kroon de enige Nederlanders zijn tussen een startveld vol Belgische coureurs. Zal het Kwinten lukken om ook de laatste wedstrijd op Nederlandse bodem te winnen?Voor TouringCars coureur Mandy Kasse is het erop of eronder. Het is de vraag of haar Ford Fiesta deze keer sterk genoeg om de finale tot een goed eind te brengen. Aan Kasse zal het in elk geval niet liggen.De beslissing voor de Formula Rallyracing klasses valt sowieso tijdens het laatste NK Rallyracing weekend van dit seizoen. Voor deze klasses tellen alleen de wedstrijden op het Eurocircuit mee. Han Koolen gaat hard aan de leiding in de Sprintcars en hoopt ook tijdens deze wedstrijd de winst en daarmee de NK titel mee naar huis te nemen.
In de Sprinter en Superklasse is het erg spannend tussen Mark van Eyken en Nico Breederland. Van Eyken gaat aan de leiding, maar Breederland gaat er alles aan doen om van Eyken te verslaan.Kortom: de verwachtingen voor de laatste NK Rallyracing ronde op 14 juli liggen hoog. Op naar spannende races waar grote beslissingen gaan vallen!Na 14 juli is het NK Rallyracing seizoen wellicht voorbij, maar op het Eurocircuit is de komende periode nog veel te beleven. Grijp bijvoorbeeld je kans en kom tijdens het weekend van 17 en 18 augustus kijken naar de 5e ronde van van Rallycross Challenge Europe. Deze totaal nieuwe Europese competitie strijkt neer op het Eurocircuit, waar veel coureurs uit binnen- én buitenland hun opmars zullen maken!Entreekaarten

Met een entreekaart voor het NK Rallyracing geef je jezelf toegang tot een heel groot gedeelte van het circuit. Zelfs het paddock is vrij toegankelijk!


Kinderen t/m 11 jaar (onder begeleiding): €5,

Personen vanaf 12 jaar: €15,-

www.eurocircuit.nl