Download de KNAF app

Vervolg e-learningmodule nieuwe rally officials beschikbaar!

Aspirant
Dit voorjaar werd er in de rallysport een e-learningmodule geïntroduceerd voor nieuwe rallyofficials. Door het volgen van deze module krijgen de nieuwe officials een betere basiskennis van de officialtaken in de rallysport, waarna het evenementenregistratiebewijs toegestuurd wordt. De e-learningmodule voor Aspirant Officials is een tussenstap voor nieuwe officials met ervaring die nog geen Basis Official cursus kunnen volgen. Het toegestuurde bewijs na het volgen van de module is daarom het lopende seizoen geldig.

Omdat het evenementenregistratiebewijs slechts drie rally's geldig is, heeft de KNAF, samen met de sectie Rally, een e-learningmodule Aspirant Official ontwikkeld voor de officials die na drie evenementen een vervolgcursus moeten doen. Enkele onderwerpen die in de e-learningmodule voorbij komen zijn: hoe een klassementsproef opgebouwd wordt, taken van voorrijders, vlagsignalen en het incidentenformulier.

Net zoals de e-learningmodule voor nieuwe officials is ook deze te volgen op de smartphone, waardoor dit op de wedstrijddag op locatie nog mogelijk is. De officials krijgen na het volgen van de module een Aspirant Officialbewijs toegestuurd per mail. Wanneer de module op het laatste moment wordt gevolgd, kan het bewijs niet meer op tijd verstuurd worden. De proevenchef kan dan zien dat de e-learning gevolgd is.

Ken jij mensen die graag rallyofficial willen worden? Laat ze de e-learningmodule volgen op: www.knaf.nl/officials!