Download de KNAF app

Tekort aan officials in Vechtdalrally!

Zaterdag 22 juni a.s. wordt de Autosoft Vechtdalrally weer verreden. Deze wedstrijd in de omgeving van Hardenberg, die meetelt voor het Nationaal Nederland Rallykampioenschap en het Nationaal Short Rallykampioenschap, trekt traditiegetrouw altijd veel deelnemers en toeschouwers.

Dit jaar zijn er drie verschillende klassementsproeven, die allemaal driemaal worden aangedaan. Ook is er een ruim serviceterrein met aangrenzend de parkeerplaatsen voor de toeschouwers. Op al deze locaties zijn er officials nodig die de veiligheid van de bezoekers kunnen waarborgen en daarnaast de bezoekers van de nodige informatie kunnen voorzien.

Op dit moment zijn er voor enkele klassementsproeven nog niet voldoende officials om alle baanposten te kunnen bemannen. Waardoor mogelijk klassementsproeven ingekort moeten worden. Of zelfs een klassement helemaal niet door kan gaan.

Alle dienstdoende officials krijgen naast een goed gevuld lunchpakket een heerlijk platemenu aangeboden. Natuurlijk krijg je ook de nodige informatie over de rally. Verder nog een leuke attentie, die alleen in de tas van de officials zit. Zo willen wij als organisatie van de Vechtdalrally onze officials bedanken voor hun inzet tijdens ons prachtige evenement!

Heb jij je nog niet aangemeld als official voor de Vechtdalrally? Meld je dan direct aan bij je eigen official vereniging of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.