Download de KNAF app

Tekort aan officials: Geef je daarom op als official voor de ELE Rally 2017

Exotic green rally
Het volgende rallyevenement staat inmiddels geruime tijd op de agenda. Op 26 & 27 mei wordt in de omgeving van Veldhoven de 53 ELE Rally verreden. Deze tweedaagse rally telt mee voor het Nederlands Rallykampioenschap, het Short Rallykampioenschap en ook de Legends zullen weer aanwezig zijn. Een primeur voor dit jaar is de nieuwe R5 Challenge. De ELE Rally weet elk jaar weer een gevarieerd deelnemersveld te presenteren. De rally is dan ook goed bekend onder rijders, officials en publiek.

Ondanks dit alles is er een tekort aan officials en uiteraard mag het niet gebeuren dat wij proeven door een official tekort moeten inkorten. Officials die zich aanmelden kunnen rekenen op een warm welkom en uiteraard behoort hier ook de befaamde ELE pet bij. De organisatie van de ELE Rally stelt dan ook het volgende beschikbaar voor officials tijdens deze twee dagen.
- Lunchpakket en publieksinfo met ELE pet
- Goede slaapplaatsen (3-sterren hotel) indien de official zich twee dagen inzet
- Aanmelden kan voor de vrijdagavond en/of zaterdag
- Zaterdag kent 3 tijdsblokken voor officials. Ook als je maar een bepaald tijdsblok kunt, vernemen wij dit graag.
- Een goede warme maaltijd voor of na de proef
- Een mooi spektakel van rallywagens die langs jouw post komen

Via deze weg wil de organisatie van de ELE Rally mensen enthousiast maken om hun evenement te komen ondersteunen. Alles is bespreekbaar en veel is mogelijk. Jezelf opgeven kan direct via het e-mailadres personeel@elerally.nl, maar ook via de website www.elerally.nl/jointheteam kan er makkelijk contact gelegd worden en kun jij meer informatie vinden over het werk rondom de ELE Rally. Je kunt je natuurlijk ook opgeven bij de rally officialclub waar je misschien al bent aangesloten. Voor overige vragen of opmerkingen is ook het e-mailadres personeel@elerally.nl beschikbaar.

Met vriendelijke groeten,

Kimberly en Paul
Personeel ELE Rally en Officialteam ELE