Download de KNAF app

BSR Update

NRSRK logo
In de buitengewone vergadering van 13 december 2017 hebben zowel de organisatoren als de rijdersvereniging (RCH) het BSR unaniem toestemming gegeven om een samenwerking aan te gaan met RallySafe vanaf 2018.

Met RallySafe zetten we een grote stap in de modernisering van de Nederlandse rallysport. RallySafe biedt vele mogelijkheden op het gebied van timing, communicatie, monitoring en uiteraard veiligheid. Ook de competitie in de nieuwe klassen wordt met behulp van RallySafe verhoogd. Het WRC zal de komende jaren ook gebruik maken van RallySafe, hiermee is zowel de continuïteit als de ontwikkeling van het systeem gewaarborgd.

Overeengekomen is dat de kosten van RallySafe gedragen worden door de KNAF, de organisatoren en de deelnemers. Voor de deelnemers worden de kosten van het RallySafe systeem doorberekend in het licentietarief. Deze worden hierdoor met €50,- verhoogd.

Helaas zijn alle documenten (inclusief de prijslijst) voor de komende licentie aanvraag al aan u verzonden, de verhoging van het licentietarief is hierin nog niet meegenomen.

RallySafe voorziet iedere auto per wedstrijd van up-to-date apparatuur. Niet inbegrepen is een montagekit die u kunt kopen voor €150,-. Er is ook een mogelijkheid deze te huren voor €25,- per evenement. De montagekit blijft, na aanschaf, uw eigendom en is in alle landen waar RallySafe actief is (o.a. Duitsland) te gebruiken.

Voor meer informatie over RallySafe kijk op www.rallysafe.com.au

Heeft u vragen, klachten of een aanmerking over dit besluit dan kunt u deze richten aan het BSR secretariaat via rally@knaf.nl.

Hieronder de kalender voor 2018 en het SRR 2018 staat online.

Met vriendelijke groet,

Bart Luijbregts
Voorzitter BSR

Rally kalender 2018