Download de KNAF app

Officialdag

Officialdag 4
Vrijdag 27 november organiseerde de Rally Club Holland de tweede Officialdag op Circuit Park Zandvoort. De opkomst was beter dan het afgelopen jaar en daarnaast waren er ook 50 officials van het Circuit Zandvoort aanwezig. De gecombineerde opzet was zeker een succes en een serieuze optie om te onderzoeken voor een vervolg in 2016. Daarnaast heeft de Rally Club Holland, in samenwerking met de Stichting Happy Smile, een aantal kinderen en hun ouders een fantastische dag kunnen bezorgen.

Het programma bestond uit drie onderdelen, namelijk het meerijden met raceauto's op het circuit, meerijden met de rallyauto's op een proef uit de Circuit Short Rally en een educatief programma in de pitboxen. Daar leerden de officials onder andere een nieuw soort rautekgreep en konden ze ervaren hoe het is om uit een op z'n kop liggende auto te klimmen.

De Rally Club Holland wil iedereen, die op welke manier een bijdrage geleverd heeft aan deze dag, alvast hartelijk bedanken en kijkt alweer vooruit naar deze dag in 2016!

Het volledige verslag zal binnenkort via de nieuwsbrief van Rally Club Holland verschijnen. Hier alvast een foto impressie: Officialdag 1Officialdag 3Officialdag 5Officialdag 7Officialdag 8