Download de KNAF app

Nieuwjaarsbijeenkomst voor rallyrijders

Op zaterdag 13 februari 2016 organiseert, Rally Club Holland, weer haar jaarlijkse nieuwjaars bijeenkomst. Gedurende deze dag worden verschillende rallyzaken besproken en onder de aandacht gebracht. Ook wordt het jaarverslag 2015 doorgenomen en wordt er een vervolg gegeven aan het programma van vorig jaar, dat zal bestaan uit de volgende items en workshops:

1. FIA Reglement 2016 en SRR 2016
2. Techniek 2016 door Theo
3. Workshop over de inzet, functionaliteit van een rallyband
4. Vervolg cursus voor de navigator, meer diepgang op presentatie 2015
5. Presentatie, keuring en kick off 350 Z Challenge
6. RCH enquête en de nieuwe On Tour 2016
7. Wat verder ter tafel komt

Deze gezellige en informatieve dag, met veel interactie en inspraak, is kosteloos voor ieder lid. Dit jaar is het ook mogelijk om een introduce mee te nemen.
Inloop is vanaf 10.00 uur, aanvang zal zijn om 11.00 uur. Om 15.30 uur zullen we gezamenlijk, onder het genot van een drankje, deze dag weer afsluiten.

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Locatie is The Autosport Company, Schutweg 25, 5145 NP Waalwijk.

Mededeling
Op 27 februari gaat de jaarlijkse Shortrally op Circuit Park Zandvoort weer van start. Dit jaar met meer onverhard, meer uitdaging en meer proevenkilometers (55 kilometer in totaal en minder dan 5 km verbinding). Dit jaar een hergroepering in het gezellige centrum van Zandvoort. Ook is het inschrijfgeld verlaagd! Dat zijn de vernieuwde ingrediënten voor de 6de Circuit Shortrally die over 4 weken plaatsvindt in Zandvoort. Afgelopen jaren bestond de Circuit Shortrally uit twee proeven die drie keer werden herhaald. Dit jaar bestaat de wedstrijd uit drie proeven die twee keer worden verreden. Een van de drie is een superlange proef die ontstaat door de proeven 1/3 en 2/4 aan elkaar te koppelen.

Over 4 weken begint het nieuwe rallysport seizoen al weer. De organisatoren van de 6de RallyPro Circuit Short Rally, Stichting Auto sportief, zijn zo goed als klaar en nodigen jullie uit om het seizoen een goede kick off te komen geven. Ben jij er ook weer klaar voor !!?

Grijp je kans om je auto te testen en weer in het rallyritme te komen. De accommodatie is perfect, het evenement mooi en compact en het is altijd gezellig om iedereen weer te zien na de winterstop.

Alleen daarom wil je toch al komen, schrijf dus snel in!!!