Download de KNAF app

Nieuwe hoofdsponsoren ELE Short Rally & ELE Cross Country Rally

Het is de Stichting ELE Rally een enorm genoegen om 2 mooie partners welkom te heten die gelijk het hoofdsponsorschap op zich nemen in de klasse waarin ze uitkomen. Vanaf nu is het de GM Products ELE Shortrally en de EB ELE Cross Country Rally!

 

GM Products
De afgelopen jaren heeft GM Products zich als distributeur van glasvezelcomponenten en systemen ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende bedrijven in de Nederlandse markt van ondergrondse glasvezelinfrastructuren.
Door de kwaliteiten van de portfolio, bestaande uit de sterkste merken die deze markt kent, de logistieke kracht en diepgaande technische know-how met elkaar te combineren vervult GM Products op grote en complexe projecten vaak een sleutelrol. Samen met onze partners ontwikkelen we producten en concepten om het service niveau van onze organisatie naadloos op de behoefte van de markt te laten aansluiten.
Het GM Products Rallyteam zal met een BMW E36 M3 deelnemen aan de Shortrally met Michael Smulders en navigator Tom van den Brand. Michael is een ervaren rallycoureur die vanaf 2008 op de rallypaden te vinden is, eerst nog met de fameuze Ford Escort RS2000 en Audi Quattro, en vanaf 2010 met BMW’s. Na een rustig 2018 op rallygebied staat de ELE Rally dit jaar gewoon weer op het programma.
Wedstrijdleider Radboud van Hoek is enthousiast over de samenwerking: “Het is altijd meer dan geweldig om bedrijven uit onze regio aan de ELE te verbinden. En GM Products is zo’n bedrijf waar we in de toekomst nog veel meer van gaan horen, daar ben ik van overtuigd! Niet in de laatste plaats door het enorme enthousiasme dat Michael uitstraalt als ondernemer, maar ook als rallyrijder. Een gedeelde passie: Rallysport! Alle ingrediënten voor een fijne samenwerking zijn aanwezig!”

EB Personeelsdiensten
EB Personeelsdiensten bestaat sinds 2009. De naam van het arbeidsbemiddelingsbureau staat voor de initialen van de oprichter: Eelco Bekker. Maar de naam draagt vooral de missie van het uitzendbureau uit: eerlijk & beter. Met deze partner, die als eb-Rallyteam ook deelneemt aan de Cross Country Rally met coureur Eelco Bekker en navigator Sijbrand Booij, is een ambitieus bedrijf binnengehaald met internationale uitstraling. In 2018 nam het rallyteam nog deel aan “Le Dakar”!

Passend vervolg
Na de succesvolle eerste editie van de Cross Country Rally in 2018 was het een meer dan logisch vervolg om de samenwerking met deze geweldige 4x4-auto’s die je normaal alleen in de woestijnrally’s a la Dakar te zien, voort te zetten. Nadat Eelco Bekker vorig jaar de contacten legde, is zijn bedrijf EB Personeelsdiensten nu dus de nieuwe hoofdsponsor. “Vorig jaar hebben we op de klassementsproeven gezien hoeveel mensen er nog naar deze bijzondere auto’s bleven kijken”, geeft wedstrijdleider Radboud van Hoek aan. “Het was een geweldig onderdeel van een bijzonder ELE-weekend. Voor dit jaar heeft Eelco de samenwerking nog eens extra onderstreept door het hoofdsponsorschap op zich te nemen”, aldus een enthousiaste Van Hoek. “We zijn enorm blij met het vertrouwen dat EB Personeelsdiensten in ons heeft. Toch best wel uniek dat je al naar een jaar ELE Cross Country Rally organiseren, meteen zo’n mooie hoofdsponsor voor dit evenement hebt. Een enorme opsteker voor alle vrijwilligers, die de ELE rally evenementen mogelijk maken: Ook hun goed werk wordt hiermee gewaardeerd en beloond.”

Hou onze social media kanalen in de gaten voor de laatste ontwikkelingen of surf naar www.elerally.nl