Download de KNAF app

Mededeling aangaande Opel Adam ex Duitse Rally Cup versie

I.v.m. Aanschaf (aangeschafte) Ex Opel Adam Cup auto’s uit Duitsland is het volgende belangrijk om te weten:

1. Deze dient als “basis” te voldoen aan het laatste Duitse Opel Adam Cupreglement en kan nog tot eind 2020 ter keuring voor Groep S wordenaangeboden tevens te voldoen aan het gestelde in het 2020 Standaard Reglement Rally – Bijlagen XIII Groep S Algemene en technische bepalingen.

2. Aanmelden voor keuring: Voorwaarden en aanvraag formulier als welgeplande keuringsdatums staan vermeld op de Knaf site onder discipline Rally.te richten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. het aanvraag formulier ook daar te downloaden –Let op! Er komt een Bulletin aangaande keuring en herkeuring voor Groep S auto’s – Groep S auto’skunnen gedurende 2020 nog op de keuringsdagen worden aangeboden, voor herkeuring kunnendeze nog in 2020 en 2021 aangevraagd worden. Vanaf 2022 zullen geen keuringen meer wordenaangenomen dan wel uitgevoerd.

3. Mocht de auto teveel afwijken van de duitse Adam Cup kan de TC ook eenandere klasse bepalen.

OPEL ADAM FIA GEHOMOLOGEERDE VERSIE

Auto’s welke aan de originele A5752 Opel Adam homologatie voldoen zullen ingedeeld blijven in FIA groep Rally 4 (was R2B)

Bart Luijbregts
Voorzitter BSR