Download de KNAF app

KNAF Academy laat rallytalent debuteren tijdens de Hellendoorn Rally

jim vd heuvel
Op de inschrijflijst van de volgende week te verrijden Hellendoorn Rally staat een opvallende naam : Jim van den Heuvel, de 3e generatie van de bekende autosportfamilie uit Barneveld, zal zijn rallydebuut maken in een Fiesta R2 onder auspiciën van de KNAF Academy.

In de KNAF Academy krijgen jonge rijders die opgevallen zijn tijdens race- en/of rallycursussen trainingen op alle mogelijke facetten die van belang zijn in de autosport. Op die manier maken ze een vliegende start van hun carrière. Jim van den Heuvel maakt onderdeel uit van de 2015-selectie van de KNAF Academy. Tijdens de workshop rondes kreeg bondscoach Gerard Grouve de bevestiging van wat hij de afgelopen twee jaar al tijdens rallycursussen en op het circuit had gezien.

Bondscoach Gerard Grouve over Van den Heuvel : "Jim heeft de afgelopen twee jaar op het circuit duidelijk laten zien dat hij de snelheid en controle heeft, en daarnaast hebben we tijdens de assessments en praktijktrainingen die Jim heeft gevolgd zoveel progressie gezien, dat we hem nu direct op rallyniveau inzetten, om zoveel mogelijk kilometers te maken. Met Jac Gillis in de co-pilootstoel heeft Jim een brok ervaring aan boord die aan een degelijke wedstrijd en goede testkilometers gaat bijdragen."

Op de KNAF Facebook pagina zullen de verrichtingen van Jim en Jac in de Hellendoornrally op de voet worden gevolgd.