Download de KNAF app

Inschrijvingen GTC Rally verlengd tot zondag

GTC Rally 0 Weijs
De voorbereidingen voor de GTC Rally, de 5de manche van het Nederlands rallykampioenschap, draaien op volle toeren. Op 7 en 8 oktober slaan de Nederlandse toppers hun tenten op in Roosendaal, want het rallycentrum verhuist dit jaar naar PSC Den Goubergh.

Tekst: P.R
Foto: Kees Nouws - GTC Rally

Inschrijvingen verlengd
De inschrijvingen komen op dit moment nog steeds gestaag binnen en ook de eerste R5's op de lijst zijn een feit. We kunnen al melden dat Bob de Jong zijn thuisrally niet wil missen met zijn DS 3 R5, maar hij krijgt concurrentie van een andere R5-piloot. De organisatie verlengt de inschrijvingstermijn tot zondag 24.00 uur. Er zijn immers nogal wat zuiderburen die vorig weekend de East Belgian Rally reden en die nog volop bezig zijn om hun auto weer klaar te stomen voor de volgende wedstrijd.
Zij die al hebben ingeschreven hebben intussen alle middelen voor handen om zich perfect voor te bereiden. Het reglement, de rallygids en filmpjes van iedere klassementsproef zijn terug te vinden op www.gtcrally.eu .

Opbouw gestart bij Den Goubergh
Op de terreinen van PSC Den Goubergh zijn de eerste werkzaamheden gestart. Op deze unieke nieuwe locatie voor het evenement komt alles bij elkaar. Op deze locatie vinden we onder meer het serviceterrein terug, een prachtige VIP locatie op het enorme terras, het wedstrijdcentrum maar bovenal ook een snelle beknopte klassementsproef die zowel vrijdag als zaterdag zal worden aangedaan. De servicecrews kunnen dus vanuit hun tent de piloten aan het werk zien.

Gratis ontbijt voor alle teams
Sfeer en gezelligheid, dat zijn de sleutelwoorden van de organisatie van de GTC Rally. Om iedereen nauwer te betrekken bij de rally, van vrijwilligers tot deelnemers, wordt een unieke actie georganiseerd. Omdat de organisatie ook op volle toeren draait en de dagen langer zijn dan de nachten, weten we hoe belangrijk het is om goed aan de dag te beginnen. Daarom verzorgen we voor al onze medewerkers, maar zeker ook voor alle deelnemers en hun mecaniciens op vrijdag en zaterdagochtend van 07.00 tot 10.00 uur een volledig gratis ontbijt in het restaurant van PSC Den Goubergh.