Download de KNAF app

BSR Update: Keuring groep S en kampioenschappen


NRSRK logo

Wilt u deelnemen aan een van de klassen van het Nederlands kampioenschap en/of challenge, dan dient u door middel van dit formulier aan te geven in welk kampioenschap en/of challenge u dat wilt gaan doen. De inschrijving dient kenbaar gemaakt te worden door inlevering van dit inschrijfformulier bij de documenten controle van de wedstrijd waar u voor het eerst in 2018 aan deel wenst te nemen en/of de wedstrijd waar u voor het eerst punten wenst te vergaren.

U krijgt pas punten toebedeeld als het inschrijfformulier via de organisator van een rallyevenement is kenbaar gemaakt aan het BSR bestuur/kampioenschapscoördinator. U kunt ook het inschrijfformulier rechtstreeks aan het BSR secretariaat toezenden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zolang u niet staat ingeschreven voor een der kampioenschappen en/of challenge worden u geen punten toebedeeld, ook niet met terugwerkende kracht kunnen punten dan worden toegekend.

De inschrijver behoudt het recht om éénmaal gedurende het seizoen van kampioenschap te wisselen. De tot dan toe toegekende punten blijven staan voor het kampioenschap waar u als eerste voor heeft ingeschreven en kunnen niet worden meegenomen. Het is vrij gedurende het kampioenschap en/of challenge van wagenklasse te wisselen binnen het door u ingeschreven kampioenschap en/of challenge. Ook hier geldt dat de toegekende punten voor het "klasse" klassement blijven staan en niet kunnen worden meegenomen.

Klik hier om te zien welk kampioenschap aan welk evenement gekoppeld is.

Zoals bekend gemaakt in eerdere publicaties dienen auto's die wensen deel te nemen onder de reglementering van groep S vooraf gekeurd te worden. Zie ook SRR 2018, bijlage XIII.

Tijdens deze keuring zal de auto worden "vastgelegd" in een zogenaamd Technisch Paspoort.

Keuring locatie:
Wordt per keuring vastgesteld. Geplande keuring data: (bij voldoende deelname):
Zaterdag 3 maart 2018 Zaterdag 26 mei 2018 Zaterdag 1 september 2018

Keuringsaanvraag:

Om de voortgang van een keuring te bespoedigen dient vooraf een deel van de gegevens met betrekking tot de auto door de aanbieder van de auto in een aanvraagfomulier ingevuld te worden. Wij verzoeken u vriendelijk dit formulier te downloaden, de benodigde informatie in te vullen en het geheel uiterlijk 14 dagen voor de keuringsdag te mailen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De kosten voordeelname aan een keuring zijn:

Individuele keuring ( minder dan 5 auto’s op 1 dag) € 250,00, exclusief BTW, per auto
Individuele keuring ( 5 of meer auto’s op 1 dag) € 180,00, exclusief BTW, per auto
Keuring, kleine aanpassingen, te beoordelen door het BSR, € 80,00, exclusief BTW, per auto
Administratieve aanpassing € 30,00, exclusief BTW, per paspoort

Deze kosten dienen voor de afgesproken keuringsdag te worden overgemaakt op onze bankrekening: IBAN: NL03 RABO 0129 4766 68 t.n.v. Stichting het BSR Kampioenschap.

Mocht u naar aanleiding van deze publicatie nog vragen hebben dan kunt u deze mailen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.