Download de KNAF app

Inschrijven voor Nederlandse rally’s in 2015

mats gtc 001

Het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan een algemeen inschrijfsysteem voor alle Nederlandse rally evenementen. Met ingang van het seizoen 2015 schrijven deelnemers aan de Nederlandse rally’s in via Mijn KNAF (www.knaf.nl). Alle KNAF licentiehouders hebben toegang tot Mijn KNAF via hun licentienummer en persoonlijke wachtwoord. Mocht u uw inloggegevens niet (meer) hebben, dan kunt u op “Wachtwoord vergeten” klikken. Als het juiste e-mailadres bij de KNAF bekend is, krijgt u binnen enkele ogenblikken uw inloggegevens toegestuurd. Wanneer dit niet gebeurt, neem dan contact op met Angela Keuper (a.keuper@knaf.nl).

Het nieuwe inschrijfsysteem heeft een aantal voordelen voor deelnemers. Zo kunnen op basis van het licentienummer en de geboortedatum de gegevens van rijder en navigator worden opgevraagd. Ook zal na de inschrijving een Wagenpas voor de rallyauto worden aangemaakt. Deze Wagenpas krijgt een uniek nummer. Bij alle volgende inschrijvingen hoeft u alleen dit nummer, kenteken en homologatienummer in te vullen. Vervolgens verschijnen de gegevens van de auto.

Deelnemers kunnen hun inschrijving wijzigen met behulp van het unieke inschrijfnummer. De laatste wijziging in de inschrijving is leidend. Bij een terugtrekking dient de inschrijver een verzoek te sturen naar de organisatie. De organisatie kan de inschrijving terugtrekken.

LET OP: bij een langere periode, ongeveer 30 minuten, van inactiviteit stopt de sessie.

Klik hier voor de uitgebreide handleiding om in te schrijven via Mijn KNAF.