Download de KNAF app

Eurol nieuwe hoofdsponsor en naamgever Hellendoorn Rally

image2
De Hellendoorn Rally, het grootste rally-evenement van Nederland, heet vanaf nu de 'Eurol Hellendoorn Rally'. Eurol neemt het hoofdsponsorschap over van Unica Schutte ICT. Eurol kijkt uit naar het rally-evenement op 16 en 17 september 2016. Martijn Pfeiffer, directeur Eurol: "Wij zijn al vele jaren als topsponsor nauw betrokken bij de rally. De proeven vinden praktisch plaats in onze achtertuin en trekken vele duizenden enthousiaste rallyfans, waar ook de regio van profiteert. We zijn dan ook blij met onze naamverbintenis. Als hoofdsponsor willen we de rallysport in Nederland een extra impuls geven."

Tekst en foto: P.R.

Fons Wolfkamp, organisatie Eurol Hellendoorn Rally: "We hebben acht jaar succesvol samengewerkt met Unica Schutte ICT, waarvoor wij hen bedanken. Gelukkig blijven ze aan ons verbonden als topsponsor. We kijken uit naar de samenwerking met de nieuwe hoofdsponsor Eurol. Het bedrijf heeft een uitstekende reputatie en het merk is een begrip in de rallysport. Het partnerschap is voor beide partijen een win-win situatie."

Over de rally
De Eurol Hellendoorn Rally is met ruim 100.000 bezoekers het grootste rally-evenement van Nederland. De 19 proeven over ruim 200 kilometer gaan door het afwisselende Twentse landschap. De 35e editie van de rally wordt gehouden op vrijdag 16 en zaterdag 17 september 2016. De start en finish zijn in Hellendoorn, de hergroeperingen en service in Nijverdal. De rally kent uitdagende verharde en onverharde stukken en is zowel voor de deelnemers, de rallyfans als de lokale liefhebbers een waar spektakel.
Meer informatie vindt u op de website www.eurolhellendoornrally.com.

Over Eurol
Eurol is de enige Nederlandse onafhankelijke producent van smeermiddelen en technische vloeistoffen en actief in meer dan 70 landen. Als totaalleverancier heeft Eurol een full-service benadering met een compleet productportfolio smeermiddelen, additieven, technische vloeistoffen, reinigings- en onderhoudsproducten en Specialty Lubricants. Eurol bedient daarmee uiteenlopende segmenten zoals automotive, transport, tweewieler- en motorfietsmarkt, agri, grondverzet, industrie en scheepsvaart. De producten dragen de goedkeuringen van vooraanstaande motorvoertuigfabrikanten. Het gebruik van Eurol producten in de motor- en autosport, waaronder Dakar, is het ultieme bewijs voor de kwaliteit. De 'Quality is in our nature' belofte staat bij de Eurol medewerkers centraal: met passie zetten zij zich in om voertuigen en machines de perfecte smering te geven onder alle omstandigheden.