Download de KNAF app

ELE Rally is op zoek naar jou! 

ELE Rally 2018

Beste rally-officials van Nederland,

Op 1 en 2 juni 2018 staat het evenement ELE Rally weer op de kalender. Om de organisatie van dit evenement mogelijk te maken zijn wij op zoek naar officials en enthousiastelingen die ons willen ondersteunen. Wil jij ons komen helpen op 1 en/of 2 juni?

Het ELE Rally evenement is inmiddels uitgegroeid tot een evenement dat bestaat uit 5 onderdelen. Dit zijn de 54e ELE Rally, 3de ELE Shortrally, 3de ELE Legend, 1ste ELE Historic Rally en de 1ste Cross Country ELE Rally.
Dit belooft een mooi spektakel te worden waar verschillende typen auto’s in 1 evenement te zien zullen zijn die onderling strijden voor de eerste plaatsen in hun klasse.

Als je dichtbij de actie wilt zijn geef je je op als official of enthousiaste medewerker. De ELE Rally bestaat uit 7 klassementsproeven die allen gelegen zijn rondom ons wedstrijdcentrum Schippers Stop te Veldhoven en die ellemaal 2 keer verreden worden.

Op vrijdag 1 juni worden de proeven Helmond, Asten en Somerlo gereden voor alle klassen muv de ELE Shortrally. Op zaterdag gaan we een andere kant op met de klassementsproeven voor alle klassen Spoordonk, Wintelre, KP MRT-Engines (st. Oedenrode) en als afsluiter van het evenement KP Prestop (Son, industrieterrein Ekkersrijt). Dit alles bij elkaar maakt dat we 175 km KP hebben waarvan er 30 onverhard zijn.

Gezien het aantal klassen dat in het evenement strijd om de eerste plaatsen zal het deelnemersveld naar verwachting rond de 100 equipes liggen.

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over de ELE Organisatie kijk dan op onze website : www.elerally.nl.


Wil je ons helpen stuur dan een mail met je naam, adres, wanneer je beschikbaar bent en vanaf hoe laat en een telefoonnr zodat we je kunnen bereiken. Als je al official bent ook je official nummer. Aanmelden via ons e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag zien we je op 1 en 2 juni in Veldhoven.

Met vriendelijke groet,

Organisatie ELE Rally

Wijnand ten Elshof
ELE Personeel