Download de KNAF app

Belangrijke informatie betreffende inschrijving rallykampioenschappen)


NRSRK logo

U dient door middel van inschrijving aan te geven aan welk kampioenschap of Challenge u wenst deel te nemen. De inschrijving dient kenbaar gemaakt te worden door inlevering van dit inschrijfformulier bij de document controle van de wedstrijd waar u voor het eerst in 2018 aan deel wenst te nemen en of de wedstrijd welke u voor het eerst punten wenst te vergaren.

U krijgt pas punten toegedeeld als het inschrijfformulier via de organisator van een rally evenement is kenbaar gemaakt aan het BSR bestuur/kampioenschapscoördinator. U kunt ook het inschrijfformulier rechtstreeks aan het BSR secretariaat toezenden. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zolang u niet staat ingeschreven voor een der kampioenschappen en/of Challenge worden u geen punten toegedeeld, punten worden ook niet met terugwerkende kracht toegekend.

De inschrijver behoudt het recht om éénmaal gedurende het seizoen van Kampioenschap te wisselen. De tot dan toe toegekende punten blijven staan voor het kampioenschap waar u als eerste voor hebt ingeschreven en kunnen niet worden meegenomen. Het is vrij gedurende het kampioenschap/Challenge van wagenklasse te wisselen binnen het door u ingeschreven kampioenschap/Challenge. Ook hier geldt dat de toegekende punten voor het “klasse” klassement blijven staan en niet kunnen worden meegenomen.

Zie hier de kalender voor het Open Nederlands Rally kampioenschap en het Nederlands Rally kampioenschap
Zie hier de kalender voor het Open Nederlands Short Rally kampioenschap en de Historic Challenge