Download de KNAF app

Aankondiging nieuwe bestuursleden sectie Rally

Op woensdag 23 november 2016 heeft de Algemene Ledenvergadering van de sectie Rally plaats gevonden. Een van de onderwerpen was de verkiezing van de bestuursleden. Middels ingekomen stukken zijn de volgende bestuursleden voorgesteld; Bart Luijbregts als voorzitter, Henk Tiemens (werkveld organisatoren) en Willem Nuiten (werkveld officials). Middels stemming zijn bovengenoemde bestuursleden officieel gekozen. Het Bestuur Sectie Rally bestaat daarmee uit bovengenoemde leden en natuurlijk bestaand bestuurslid Dick Poelman.

In dit bulletin willen wij u nader voorstellen aan de nieuwe bestuursleden. Te beginnen bij de nieuwe voorzitter:

Bart Luijbregts (voorzitter Bestuur Sectie Rally):
Bart Luijbrechts
Bart Luijbregts is geboren op 14 december 1950 in Valkenswaard. Bart is sinds 1969 actief in de sport op verschillende functies. Wie aan Valkenswaard denkt, denkt natuurlijk aan het Eurocircuit én Rallycross. Tot de dag van vandaag heeft Bart op verschillende vlakken veel betekend voor dit imperium en betreffende sectie. Verdeeld over verschillende disciplines en secties heeft hij o.a. de rol van rijder, navigator, teammanager, official, organisator, wedstrijdleider en verschillende rollen in werkgroepen vervult. Op zakelijk gebied wordt Bart gedetacheerd door Ford Europa bij verschillende dealergroepen, waarvan de laatste jaren bij Ford in Noorwegen. Kortom voldoende ervaring en kennis voor het vervullen van het voorzitterschap.

Henk Tiemens (bestuurslid, werkveld organisatoren)
Henk Tiemens
Henk Tiemens geboren 19 mei 1956 te Arnhem en al ruim 30 jaar getrouwd met Caryl samen hebben wij 3 kinderen die inmiddels al op eigen benen staan. Mijn oom had vlak bij ons huis een garagebedrijf en mij opa een boerderij, benzine zat dus al snel in mijn bloed. In de begin jaren 80 kwam ik via Henk Piepers in aanraking met de rallysport, als servicemonteur, navigator, bestuurder en als organisator. Na ruim 20 jaar als uitvoerder en bedrijfsleider in de wegenbouw te hebben gewerkt ben ik nu al 17 jaar zelfstandig ondernemer. Als voorzitter van diverse plaatselijke verenigingen en als gemeente raadslid in Renkum heb ik inmiddels redelijk wat bestuurlijke ervaring opgedaan. Persoonlijk zie ik het als mijn taak de rallysportuitdagingen gezamenlijk op te lossen. Door mijn ervaringen en met de steun van alle rally-organisatoren, zal ik zeker een waardevolle bijdrage gaan leveren aan de verdere ontwikkeling van de Nederlandse rallysport. "Zeg wat je doet, en doe wat je zegt".

Willem Nuiten (bestuurslid, werkveld officials)
Willem Nuiten
Willem Nuiten is geboren op 20 juni 1975 in Fijnaart en woont daar nog steeds. Via een goede bekende is Willem in 1996 voor het eerst in aanraking gekomen met de rallysport. Meteen gegrepen door het rallyvirus werd er in 1997 de basisofficial licentie behaald. Al snel volgden de licenties hoofdofficial en uiteindelijk proevenchef. Willem werd opgemerkt door Piet Oostvogels en vroeg hem plaats te nemen in het bestuur van de Achtmaalse Rally Club, waar hij vanaf 2001 lid van is. In eerste instantie als secretaris maar de laatste jaren als voorzitter. Daarnaast is hij al jaren actief binnen de organisatie van de GTC Rally , tegenwoordig als coördinator officials. Willem werkt in het dagelijkse leven als accountmanager autodemontagebedrijven bij ARN Auto Recycling, de organisatie die in Nederland verantwoordelijk is voor het milieuvriendelijk verwerken van afgedankte auto's.

Dick Poelman (bestuurslid, secretaris)
Dick Poelman
Dick Poelman is al 5 jaar bestuurslid binnen de Sectie Rally zoals u weet en vervult de functie secretaris/penningmeester.

Bestuurslid, werkveld rijders (vacature)
Binnen het Bestuur Sectie Rally's is er nog een vacature voor bestuurslid met werkveld rijders. Binnen deze functie behartigt u de belangen van de rijders, navigator en teams. U wordt betrokken en hebt stemrecht bij algemene beslissingen, maar op het werkveld rijders bent u het eerste aanspreekpunt. Bent u geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail met motivatie inclusief CV naar rally@knaf.nl

Dick Leermakers (KNAF Rallysport Promotor)
Dick Leermakers
Reeds eerder aan u voorgesteld is Dick Leermakers. Hij vervult de functie KNAF Rallysport Promotor. Dick zal binnen de sectie Rally actief aan de slag gaan met een aantal hoofddoelen voor 2017 die ook in KNAF jaarplan 2017 opgenomen zijn en reeds aan u gepresenteerd zijn tijdens de Huldiging der Kampioenen.

Deze zijn:
• Het publiek meer betrekken bij wedstrijden
• Het onderzoeken van de behoefte van de deelnemers
• Een actief (social) media beleid van de Nederlandse rallykampioenschappen met minimaal 25.000 leden
• Nieuwe huisstijl ontwikkelen van de Nederlandse rallykampioenschappen
• Het gezamenlijk onderzoeken of het mogelijk is de rallyevenementen terug te brengen naar centrale gebieden in steden

Om deze doelen te bereiken zal Dick ook actief samenwerken met Bas Voos, stagiair bij de KNAF vanuit IVA Driebergen.

Dick Leermakers is geboren op 24 november 1982 te Tilburg en woonachtig in Oisterwijk. Als bezoeker van een sponsorevenement met mogelijkheid om deel te nemen aan een rallysimulatorcompetitie, is hij in de rallysport gekomen. Hij won deze challenge en mocht als prijs een dag testen met het team van Verkooijen Rally Sport. Van 2004 tot en 2011 vervulde hij verschillende functies binnen dit team die verschillende titels behaalde. In 2012 maakte Dick in zakelijk oogpunt kennis met Mats van den Brand, waarbij hij later met een aantal andere teamleden, Mats introduceerde in de rallysport. Nadat Mats als KNAF Talent First de shoot out won bij M-Sport Ltd. en internationaal ging rijden, werd Dick bestuurslid bij Rally Club Holland in 2014. Daar zette hij een aantal nieuwe projecten op. Na sollicitatie, werd Dick in de zomer van 2016 gekozen als KNAF Rallysport Promotor.

Wij feliciteren de nieuwe bestuursleden en iedereen veel succes met het vervullen van hun functie.

Voor vragen kunt u contact opnemen met het KNAF Federatiebureau en/of het Bestuur Sectie Rally via de bekende contactgegevens en via rally@knaf.nl.

Wij wensen u een goed, gezond en sportief 2017!

Met vriendelijke groeten,

Namens Bestuur Sectie Rally