Download de KNAF app

Stichting Circuit Oldebroek toegetreden tot de KNAF

Foto1 Maarten de Weerd
De Knac Nationale Autosport Federatie heeft Stichting Circuit Oldebroek een organisatielicentie toebedeeld, waarmee in de toekomst nationale en internationale autocross wedstrijden georganiseerd kunnen worden.

Achter de schermen werd al maandenlang gewerkt om de benodigde licentie rond te maken. Mede door de hulp van de uit Oldebroek afkomstige autocrossers Bart-Jan Blaauw en Maarten de Weerd werd al het papierwerk in orde gemaakt en kon de aanvraag worden ingediend.

Voorzitter Henri Bekenkamp is trots en kijkt al vol vertrouwen uit naar het organiseren van autocrosswedstrijden. “Op het gebied van motocrosswedstrijden hebben wij de afgelopen jaren laten zien wat wij met onze vrijwilligers kunnen organiseren. Om een nog breder publiek aan te kunnen spreken hebben wij met ons bestuur een aantal mogelijkheden bekeken, waarbij de autocross als meest interessant uit de bus kwam, mede doordat twee van onze sponsors (Bart-Jan Blaauw en Maarten de Weerd) in deze sport actief zijn.”
Foto2 Maarten de Weerd


Team Different

Naast Stichting Circuit Oldebroek is ook recentelijk Team Different toegetreden tot de KNAF. Dit is een groep met rally officials die de Nederlandse Rally evenementen zullen ondersteunen waar ze maar kunnen.

official