Download de KNAF app

Nomineer een Official of Officialteam voor de FIA Official Awards 2016

FIA Award Extrication Team Zandvoort
In 2014 won het Extrication Team Zandvoort de FIA Official Award voor het beste Officialteam. Zij hadden dat jaar uitstekende resultaten behaald bij het FIA examen voor Extrication Teams en kregen veel waardering van rijders en organisatoren voor hun expertise. Ook dit jaar reikt de FIA prijzen uit voor de beste officials en vrijwilligers in de autosport. De FIA zal dit najaar maar liefst zeven prijzen uitgeven aan de "BEST (...) OF THE SEASON". Ken jij een official of officialteam die dit jaar een bijzondere prestatie heeft neergezet? Nomineer ze voor de FIA Official Awards!

De zeven prijzen dit de FIA dit jaar gaat uitreiken worden verdeeld in de volgende categorie├źn:

  • Senior Official (Wedstrijdleider, Sportcommissaris)
  • Technisch Commissaris
  • Marshall (2 awards)
  • Overige Officials zoals, Wedstrijdsecretaris, Arts, Verpleegkundige, Rescue Marshalls, Tijdwaarnemers etc. (2 awards)
  • Officialteam. Dit kan een groep Technische Commissarissen, alle baancommissarissen of Extrication Team zijn.

Daarnaast geeft de FIA nog een prijs uit voor "Outstanding Official Of The Year" voor de official die in het afgelopen seizoen een uitzonderlijke prestatie heeft neergezet.

Wil je een official of een officialteam nomineren? Download dan een van onderstaande formulieren, geef je motivatie (graag in het Engels) waarom deze official of officialteam kans moet maken op een van de FIA Awards en stuur deze voor 16 september naar a.keuper@knaf.nl .

Aanmeldformulier Individuele Official
Aanmeldformulier Officialteam
Extra informatie