Download de KNAF app

Nieuwe e-learningmodules online voor officials

Een official wordt specifiek opgeleid voor de taken tijdens autosportevenementen. Om deze taken goed uit te kunnen voeren krijgen nieuwe officials een opleiding. Doorgaans zijn deze opleidingen in het najaar of voorjaar, wanneer er geen autosportevenementen zijn. Naast de e-learning voor rally- en autorensportofficials zijn er nu ook e-learningmodules voor autocross- en terreinsportofficials.

 

Nieuwe officials hebben na het volgen van de e-learningmodule een zekere basiskennis om de officialtaken bij een autosportevenement goed te volbrengen. Enkele onderwerpen die in de e-learningmodule voorkomen, zijn de taken van een baanpost, het gebruik van vlaggen, brand blussen en de regels 'hoe om te gaan met een ongeval'.

De e-learningmodules kunnen ook op de mobiele telefoons worden gevolgd, waardoor het zelfs op een wedstrijddag nog mogelijk is om een evenementregistratiebewijs of licentie te halen.

Ken jij mensen die graag official willen worden? Laat ze de e-learningmodule volgen door op onderstaande link te klikken.