Download de KNAF app

Mede dankzij de officials ben ik op 4 september getrouwd!

Edwin Tolkamp
"Mijn naam is Edwin Tolkamp (40 jaar) en ik ben zelfstandig ondernemer in de bouw. Ik woon samen met Susanne en mijn twee jongens van 5 en 2 jaar oud. Sinds 1993 ben ik actief in de autocross en ik rijd op dit moment in de sprint 1600. Daarnaast ben ik ook klassevertegenwoordiger. Na 22 jaar ken je al heel veel officials en ik kom daarom regelmatig dezelfde officials tegen. Af en toe kom ik voor de gezelligheid even bij ze buurten. Mede dankzij de officials ben ik op 4 september getrouwd!"

"Als ik bij het Nederlands Kampioenschap Autocross iets te vragen (of te zeuren) heb, meld ik mij bij Arnoldina op het wedstrijdsecretariaat. Van haar krijg ik meestal een goed antwoord. Ook heeft ze mij al eens leuk te pakken genomen. Wij als sprinters moesten altijd beginnen bij een NK. Ik heb haar een paar keer gevraagd of dat niet anders kon. Ze antwoordde dat ze het zou proberen te regelen en na een tijdje zei ze dat het rond was en wij wat later konden starten. Vervolgens kreeg ik per mail van haar het Bijzonder Reglement toegestuurd en las ik dat wij weer als eerste moesten beginnen. Dus ik (met een heet hoofd) belde Arnoldina op en vroeg haar waar ze mee bezig was. Ze was overdonderd omdat ik zo snel op haar e-mail reageerde en vroeg me kalm om even naar de datum te kijken: 1 APRIL! Zo zijn er natuurlijk wel meer leuke dingen die er bij autocross gebeuren.

Zelf help ik bij mijn eigen club, de Halse Auto Cross Club, bij de start en dat vind ik erg leuk om te doen. Als official krijg je wel te horen wat je fout doet, maar nooit wat je goed doet, terwijl een official geweldig werk verricht. Ook ik zeg dat niet veel tegen onze autocross officials. Dus bij deze, officials onwijs bedankt voor jullie inzet en ga zo door!!"