Download de KNAF app

E-learningmodule voor nieuwe rallyofficials geïntroduceerd

E-learning
Nieuwe rallyofficials kunnen middels een evenementenregistratiebewijs de eerste ervaring opdoen bij een wedstrijd. Om nieuwe officials over een zekere basiskennis te laten beschikken, waardoor ze de officialtaken tijdens de rally goed kunnen volbrengen, heeft de KNAF in samenwerking met de sectie Rally een e-learningmodule ontwikkeld. Na het volgen van deze module wordt het evenementenregistratiebewijs per mail naar de official opgestuurd.

Enkele onderwerpen die in de e-learningmodule voorkomen, zijn de taken van een baanpost tijdens de klassementsproef, de te verwachten voorrijders, het gebruik van vlaggen, brand blussen en de regels 'hoe om te gaan met een ongeval'. Mensen die al enige ervaring hebben, doen slechts 15 minuten over deze module!

De module kan ook op de mobiele telefoon worden gevolgd, waardoor dit dus zelfs op de wedstrijddag op locatie nog mogelijk is. De e-learningmodule is drie evenementen geldig. Daarna kan de official de e-learningmodule "Aspirant Official" (binnenkort beschikbaar) volgen of zich aanmelden voor de cursus Basis Official.

Ken jij mensen die graag rallyofficial willen worden? Laat ze de e-learningmodule volgen op: www.knaf.nl/officials!